CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



CEE Creatine ethyl ester 125 kapslí

0x
B
S
E
C
X
V
 
Kód zboží:02083005
Výrobce:Amix - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:307 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


CEE Creatine ethyl ester 350 kapslí




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Creatine Ethyl Ester CEE

Síla kreatinu znásobena!
V čem má běžný kreatin nedostatky oproti CEE (Creatine Ethyl Ester)?
Kreatin je rozhodně jedním z nejdůležitějších objevů na poli fitness a kulturistiky.
Je prokázáno, že kreatin monohydrát je velice účinný při zvětšování objemu svalů, síly a celkové sportovní výkonnosti.
Každá dobrá věc však něco stojí. Míra vstřebání u kreatinu monohydrát není zrovna nejlepší, závisí čistě na schopnosti buňky jej přijmout. Z toho důvodu je zapotřebí velkého množství cukrů k jeho transportu a delší naplňovací fáze. Větší množství nevstřebaného kreatinu v organismu vede navíc k nadýmaní, křečím, a dehydrataci. Rozhodně však neplatí, že čím více kreatinu přijmete, tím více se ho vstřebá.

Impozantních výsledků docílíme zvětšením míry vstřebatelnosti.

Amix se vzdálil konkurenci tím, že přidal do tohoto přípravku Meto zell přípravek který ovlivňuje zpomalení a rozklad. Creatine Ethyl Ester HCl je výjimečně dobře rozpustný kreatin, jehož výsledkem je dokonalé vstřebání a stálost. Namísto toho, že naplníte tělo kreatinem a budete doufat, že se vstřebá, CEE přímo prostoupí svalovou buňkou a výsledkem je 30-40 krát vyšší využitelnost. Žádné další naplňovací fáze, nadýmaní, křeče či dehydratace. Většina konzumentů zpozoruje rozdíl již při první dávce.
Složení:
kreatin ethylester hydrochlorid, želatinová kapsle, látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1513.5 kJ
Sacharidy - uhlohydráty7.2 g
Tuky1.3 g
Bílkoviny - proteiny82 g
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Creatin Ethyl Ester500 mg
Dávkování:
pro zvýšení sportovního výkonu a síly vezměte 3-6 kapslí asi 30-45 minut před začátkem sportovního výkonu. Upozornění: Nevhodné pro děti do 15 let,těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25◦ C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1tbl



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna