CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Creatine monohydrate 500g

0x
B
S
E
C
X
V
 
Kód zboží:83208113
Výrobce:USN - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:772 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Creatine monohydrate 500g

Creatine Monohydrate představuje mikronizovaný a výborně vstřebatelný kreatin monohydrát v naprosto čisté podobě. Při přívodu alespoň 3g kreatinu denně zvyšuje kreatin fyzickou výkonnost při po sobě jdoucích krátkodobých intervalech vysoce intenzivního fyzického výkonu. Při svalových kontrakcích napomáhá udržovat v rovnováze hladinu ATP. Bez obsahu laktózy a lepku.

ÚČINNÁ LÁTKA V 1 PORCI 5G (1 ČAJOVÁ LŽIČKA):
Kreatin-monohydrát 5000mg

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ:
V prvních 5 dnech užívejte 1 čajovou lžičku přípravku 4-5krát denně. Po 5 dnech snižte dávkování na 1 čajovou lžičku 1-2krát denně a takto užívejte po dobu 3 týdnů. Poté užívání přerušte a po 3 týdnech celý cyklus opakujte. Kreatin monohydrát doporučujeme zapíjet 250ml ovocného džusu.

UPOZORNĚNÍ:
Nepřekračujte maximální doporučenou denní dávku. Přípravek neslouží jako náhrada za pestrou denní stravu. Přípravek neslouží k prevenci ani léčbě nemocí či zranění a neměl by být užíván místo léků. Přípravek je obvykle snášen dobře, v některých případech se mohou ojediněle vyskytnout nežádoucí účinky v podobě zvýšené svalové tenze s rizikem svalového zranění, projímání, podráždění žaludku, zvýšení krevního tlaku, závratě. Přípravek není vhodný pro jedince s vysokým krevním tlakem a se zhoršenou funkcí ledvin a jater. Není určeno děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C, mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Bez GMO (genetické modifikace).

Neobsahuje běžné alergeny
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Kreatin monohydrát5000 mg

Měrná cena: 154 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Creatine monohydrate 300 g powder

Creatine monohydrate 533 g

BS Blade Creatine powder 500 g

Creatine monohydrat 300 g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna