CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Creatine Maxx 1000 240 tablet

0x
B
S
R
E
C
X
 
Kód zboží:33082001
Výrobce:Maxxwin - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:412 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Creatine Maxx 1000

Kreatin monohydrát patří k nejpopulárnějším suplementům pro nárůst čisté svalové hmoty a zvýšení dynamické síly. Má přímý vliv na regeneraci po náročném tréninku a napomáhá ke spalování tuků. Pravidelným zásobováním svalů kreatinem zvýšíte množství adenosintrifosfátu ATP, který je hlavní zdroj pro svalovou práci. Díky tomu, že nejsou známy žádné vedlejší účinky patří kreatin monohydrat k nejrozšířenějším suplementům ve sportovní výživě. V každé tabletě CREATINE MAXX 1000 naleznete 1000mg toho nejčistšího kreatin monohydratu, který poskytne okamžitý zdroj energie pro Váš náročný trénink.

Složení:
100% Mikronizovaný Kreatin monohydrát

Obsah ostatních účinných látek v 1 tabletě:
Kreatin monohydrát1000 mg
Dávkování:
Aktivní i rekreační sportovci 3 tablety v netréninkové dny. V tréninkové dny 6 tablet po tréninku. Pokud chcete větší dávku:Maximální denní dávka 15 tablet (rozdělit do 3 dávek po 5 tabletách).Nepřekračujte max. denní dávku. Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti do 14 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Creatine Pepform peptide 500 mg 90 kapslí

Creatine capsules 200 kapslí

Creatine monohydrate 500 kapslí 800 mg

Pure creatine 120 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna