CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Creatine magna power 120 kapslí

0x
B
S
E
C
X
V
 
Kód zboží:02085023
Výrobce:Amix MuscleCore DW - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:389 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Muscle Core Creatine magna power 120 kapslí

Creatine Magna Power™ s magnesium kreatin bisglycinátem ve formě kapslí, představuje potravinu určenou pro pokrytí výdajů energie při zvýšené svalové námaze, zejména pro sportovce.

Creatine MagnaPowerTM společnosti Albion® je patentovaný produkt spol. Albion (US Patent # 6114379). Hořčík je čtvrtý nejhojnější minerál v lidském těle. Hořčík je nezbytný pro více než 300 biochemických reakcí v těle. Pomáhá udržovat normální funkci svalů a nervů, podporuje zdravý imunitní systém, a udržuje kosti silné. Hořčík se podílí na metabolismu energie a proteinové syntézy.
Složení:
Složení v 6 kapslích: 97% CREATINE MAGNA POWER® magnesium kreatin bisglycinát 3600 mg (z toho hořčík 288 mg – 76,8%*), stabilizátor: mikrokrystalická celulóza; želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo: oxid titaničitý), protispékavá látka: stearát hořečnatý.

* RHP - Referenční hodnota příjmu
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Creatine Manga Power600 mg
z toho magnesium48 mg
Dávkování:
Vezměte 6 kapslí denně – nejlépe před snídaní nebo po fyzické námaze. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Upozornění na alergeny: Může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji, lepku, korýšů, oříšků a arašídů. Minimální trvanlivost a číslo šarže: uvedeno na obalu.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Tri Creatine malát 500 g

Hyper Fusion 240 kapslí

KTP creatine 400 tablet

Creatine HCL 120 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna