CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Floravital železo+ 250 ml

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:86267025
Výrobce:Salus - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:264 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Floravital železo+ 250 ml

Nový tekutý doplněk stravy Salus Floradix Floravital Železo+ vyniká komplexním složením. Najdete v něm dobře vstřebatelné železo, jehož využitelnost naším organismem podporují vitamín B2 a C. Všechny tyto látky jsou spolu s dalšími v přípravku obsaženými vitamíny B6 a B12 skvělými pomocníky například v boji s pocitem únavy a vyčerpání. Součástí receptury jsou i přírodní látky, konkrétně výtažky z květu ibišku a heřmánku, plodu fenyklu a listu špenátu. Chuť zpříjemňují koncentráty ovocných džusů. Svým složením je Salus Floradix Floravital Železo+ vhodný i pro vegany.

Bez kvasnic, bez lepku.
Složení:
Železo ve formě glukonátu železnatého, vitamín C, vitamín B1, vitamín B2, vitamín B6, vitamín B12, bylinné extrakty (extrakty z květu ibišku, květu heřmánku, plodu fenyklu, listu špenátu), koncentráty ovocných džusů (hrušky, hroznového vína, černého rybízu, ostružin, višní, mrkve), extrakt růže šípkové, voda.

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota (kJ, kcal) 296 kJ / 70 kcal
Tuky 0.5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0.1 g
Sacharidy 17 g
z toho cukry 15 g
Bílkoviny 0.5 g
Sůl 0.05 g
Dávkování:
Děti 3 až 5 let: 1x denně 5 ml. Děti 6 až 11 let: 1x denně 10 ml. Děti od 12 let a dospělí: 2x denně 10 ml. Upozornění Skladování pro tekutý formát: Produkt neobsahuje konzervační látky, proto je nutné jej po otevření uchovávat v ledničce a spotřebovat do 4 týdnů. Abyste zabránili poškození přípravku, uložte lahvičku po každém použití a otevření do svislé polohy v chladničce a spotřebujte do 4 týdnů.

Měrná cena: 88 Kč vč. DPH / 100ml

V této kategorii výrobků také nabízíme:


XXL Antacid žvýkací 180 tbl fruit mix

MaxiVita Lutein forte 45 kapslí

Chlorella 90 kapslí

Krill oil 1000 mg 60 softgels




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna