CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Metabolik 250 ml

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:86267015
Výrobce:Salus - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:219 Kč vč. DPH

akce platná 25.04.2024 - 01.05.2024
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Metabolik 250 ml

Vyvážený komplex bylinných extraktů a ovocných šťáv, které pomáhají pročistit organismus, podpořit funkci jater, trávení a trávicí trakt.

Mezi obsažené látky patří stále známější Ostropestřec mariánský, který je považován za antioxidant. Příznivě působí například na normální trávení, funkci jater, podporuje ale i pročištění a přirozenou obranyschopnost organismu. Nezapomínejme ani na blahodárný vliv na udržení správné hadiny cukru v krvi a normální činnost srdce. Další známou bylinou obsaženou v doplňku stravy je Smetanka lékařská. Populární pampeliška přispívá k normální činnosti jater a žaludku, ale i ke správné funkci močové soustavy.
Z oblíbených stálic jmenujme také zelený čaj. Rozsah příznivého působení tohoto antioxidantu na náš organismus je velmi široký, a to od podpory normální činnosti srdce přes kontrolu tělesné hmotnosti až po správnou funkci střevního traktu a vylučování vody z těla. Vylučování podporuje i další v přípravku obsažená bylina, kterou je bříza bílá.
Složení:
Švestková šťáva, šťáva z plodů aronie černé, výtažek tamarindu (Tamarindus indica), extrakt z ostropestřce mariánského, extrakt ze zeleného čaje, extrakt z artyčoku, extrakt z břízy bílé, extrakt z celíku zlatobýlu, extrakt ze smetanky lékařské, konzervační látka sorban draselný, voda.
Nutriční informace v jedné dávce:
Extrakt z arónie 1090 mg
Extrakt z Artyčoku44 mg
extrakt z břízy22 mg
Extrakt z celíku zlatobýlu 22 mg
Extrakt ze zeleného čaje109 mg
Ostropestřec mariánský136 mg
Smetanka lékařská11 mg
Švestková šťáva2180 mg
Výtažek tamarindu327 mg
Dávkování:
Každý den rozmíchat 1 polévkovou lžíci (15ml) přípravku v 1,5 litrech vody a pak během dne po doušcích upíjet. Zajistíte si tak nejen správnou a účinnou formu detoxikace, ale i dodržíte pitný režim, který je u detoxikační kúry ještě důležitější než jindy. Optimální je k této kúře přidat i malinko odlehčený jídelníček. Přidat do denního jídelníčku syrové ovoce a zeleninu, nezpracované potraviny bez konzervantů a ubrat smažená jídla. Kúra se užívá optimálně dva týdny. Pak se po týdenní přestávce opět zopakuje.

Měrná cena: 73 Kč vč. DPH / 100ml

V této kategorii výrobků také nabízíme:


XXL Antacid žvýkací 180 tbl fruit mix

MaxiVita Lutein forte 45 kapslí

Chlorella 90 kapslí

Krill oil 1000 mg 60 softgels




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna