CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



ALAVIS MAXIMA prosta protect 30 kapslí

0x
I
Z
 
Kód zboží:38018201
Výrobce:Alavis - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:328 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

ALAVIS MAXIMA prosta protect 30 kapslí

Obsahuje unikátní značkovou formuli ProstateAktivator speciálně vytvořenou pro správnou funkci prostaty díky vybraným aktivním složkám: Saw palmetto, kopřiva, organický zinek a selen.

Klíčové vlastnosti
Pro normální funkci prostaty
Pro správnou činnost reprodukčního systému
Pro dobrou spermatogenezi
Aktivní látky obsažené v doplňku stravy ALAVIS™ MAXIMA PROSTAProtect:
Saw palmetto - plody palmy plazivé Serenoa repens, obsažené ve formuli ProstateAktivator a používané k podpoře normální funkce reprodukčního systému, jsou důležitým zdrojem lipidového extraktu obsahujícího mastné kyseliny. Extrakce oxidem uhličitým zajišťuje standardizaci minimálního obsahu 45 % důležitých lipidosterolických látek působících v lidském těle nespecificky v oblasti zdraví prostaty. V jedné kapsli je obsaženo 325 mg koncentrovaného extraktu přírodního původu. Tyto aktivní látky ze Saw palmetto – palmy Serenoa přispívají k normální funkci prostaty.
Kopřiva - extrakt listů je standardizován na obsah 4 mg křemíku v 1 kapsli. Kopřiva dvoudomá přispívá k udržení zdraví a normální funkce prostaty.
Organický zinek - zinek pro obohacení složení o účinné minerály a jako zdroj organicky vázaného zinku je vybrán citrát zinečnatý s vysokou biologickou dostupností. Slouží v organismu člověka jako základní a velmi důležitý minerál pro endokrinní funkce, jako je funkce prostaty, a pro celkové reprodukční zdraví. Zinek přispívá k normální plodnosti a reprodukci.
Organický selen - selen je stopový prvek nezbytný pro lidský metabolismus, který přispívá k normální spermatogenezi. Jako zdroj selenu v organické formě jsou zvoleny obohacené kvasinky Goldcell MY Se20 - 100% přírodní a bez GMO původu, primárně vypěstované ze speciálně vybraného kmene pivovarských kvasnic. Použitá technologie sušení rozprašováním zajišťuje aktivní složku s vysokým obsahem organického selenu, zejména v bioaktivní formě L-selenomethionin.
Složení:
Složení (1 kapsle): ProstateAktivator [palma plazivá Saw palmetto (Serenoa repens, extrakt plodů 5:1, ≥ 45 % mastných kyselin, nosič: modifikovaný škrob) 325 mg, kopřiva dvoudomá (Urtica dioica, extrakt listů 10:1, ≥ 2 % křemíku, nosič: maltodextrin) 200 mg, zinek (citronan zinečnatý, ≥ 31 % zinku, 100 % RHP) 10 mg, selen Goldcell (kvasnice obohacené organickým selenem, ≥ 0,2 % selenu, 100 % RHP) 55 μg], protispékavá látka (stearan hořečnatý), vegetariánská kapsle: hydroxypropylmethylcelulosa.

*RHP – Referenční hodnota příjmu.

Aktivní látka/1 kapsle RHP*
Saw palmetto 325 mg
Kopřiva 200 mg
Zinek 10 mg 100 %
Selen 55 µg 100 %
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Selen0.055 mg
Zinek10 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Kopřiva extrakt200 mg
saw palmetto325 mg
Dávkování:
Dospělí užívají 2x denně 1 kapsli nejlépe ráno a večer, zapijte dostatečným množstvím vody. Doporučuje se užívat nejlépe nalačno nebo s menší porcí jídla. Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Není určeno pro děti, mladistvé do 18 let věku, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C. Po otevření uchovávejte dle skladovacích podmínek a chraňte před světlem, přímým slunečním nebo tepelným zářením.

Měrná cena: 11 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Vitamins for men 60 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna