CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Amino Revive 270 g grapefruit

0x
E
Q
B
R
S
 
Kód zboží:45042017
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:439 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Amino Revive 270 g grapefruit

OstroVit Amino Revive je vysoce kvalitní doplněk stravy, který obsahuje komplex aminokyselin, dále kofein, extrakt ze zrn zelené kávy a extrakt z listů zeleného čaje. Je k dostání ve formě prášku s lahodnou grapefruitovou příchutí, která neobsahuje cukr. Je to produkt vytvořený pro sportovce a fyzicky aktivní lidi, kteří chtějí doplnit svůj jídelníček o hodnotné ingredience.
Komplexní zdroj aminokyselin - Jedna porce doplňku stravy dodá tělu 5860 mg aminokyselin, z toho 2450 mg větvených aminokyselin BCAA.
Zdroj kofeinu - Jedna porce přípravku obsahuje 175 mg kofeinu.
Obsahuje cenné extrakty - Jedna porce produktu dodá tělu 500 mg extraktu ze zrn zelené kávy standardizovaného na 50 % kyseliny chlorogenové a 5 % kofeinu a také 100 mg extraktu z listů zeleného čaje standardizovaného na 50 % polyfenolů.
Lahodná, osvěžující grapefruitová příchuť, která potěší chuťové pohárky.
Bez přidaného cukru - Směs obsahuje nízkoenergetická sladidla, jako je sukralóza a acesulfam K, což přispívá ke snížení kalorické hodnoty výrobku.
1 porce = 1 odměrka = 9 g.
Účinnost - Jedno balení přípravku obsahuje 30 porcí přípravku, což vystačí na měsíc pravidelné suplementace.
Pohodlná forma a snadné zásobování - Přípravek dostupný v práškové formě zajišťuje bezproblémové zásobování doplňkem stravy a je ideální pro osoby, které mají potíže s polykáním tablet. Stačí smíchat část produktu s vodou a je připraven!
OstroVit Amino Revive - komplexní zdroj cenných ingrediencí
Aminokyseliny - organické chemické sloučeniny, které obsahují základní aminoskupinu a karboxylovou skupinu. V současné době existuje více než 300 přirozeně se vyskytujících aminokyselin, z nichž 20 je součástí proteinových struktur, které plní stavební funkce. OstroVit obsahuje komplex aminokyselin - Doplněk stravy dodává tělu sloučeniny jako BCAA aminokyseliny (L-leucin, L-valin, L-isoleucin), dále L-glutamin, L-arginin, L-tyrosin, L -lysin HCl, L-histidin a L-methionin, dále L-fenylalanin, taurin a beta-alanin.

Kofein - organická chemická sloučenina ze skupiny purinových alkaloidů. Jde o látku přirozeně se vyskytující v přírodě a za hlavní zdroj složky jsou považována pražená kávová zrna a čajové lístky. OstroVit využívá bezvodý kofein, což je koncentrovaná sloučenina, která má pozitivní vliv na účinnost a kvalitu suplementace.

Extrakt ze zelených kávových zrn - extrakt ze syrových kávových zrn, která nebyla pražena. Vynechání procesu pražení dělá ze zelené kávy cenný zdroj kyseliny chlorogenové a zároveň obsahuje podobné množství kofeinu jako tradiční káva. Extrakt ze zrn zelené kávy použitý v OstroVitu je standardizován na obsah kyseliny chlorogenové a kofeinu, což má pozitivní vliv na kvalitu doplňku stravy.

Extrakt z listů zeleného čaje - extrakt z listů čajovníku čínského rodu Camellia sinensis, které jsou při výrobě pouze vystaveny páře a sušení, což má pozitivní vliv na zachování cenných živin ve strukturách rostliny. Zelený čaj obsahuje mj. polyfenoly, jejichž obsah je standardizován extraktem z rostliny použitým ve výrobku.
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 270 g
Počet porcí v balení: 30
Velikost porce: 9 g
Aktivní látky na porci
L-leucin 1225 mg
L-valin 612,5 mg
L-isoleucin 612,5 mg
L-glutamin 1000 mg
L-arginin 600 mg
L-tyrosin 300 mg
L-lysin HCl 220 mg
L-histidin 150 mg
L-methionin 100 mg
L-fenylalanin 90 mg
Taurin 550 mg
Beta-alanin 400 mg
Kofein bezvodý 150 mg
Extrakt ze zelených kávových zrn: 500 mg
- včetně kyseliny chlorogenové (50%) 250 mg
- včetně kofeinu (5%) 25 mg
Extrakt z listů zeleného čaje: 100 mg
- včetně polyfenolů (50%) 50 mg
Dávkování:
Dávku 9 g (1 plnou odměrku) rozmíchejte ve 200 ml vody. Užívejte jednu porci denně. Použijte prosím odměrku, která je součástí balení. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy by neměl být používán jako náhrada (náhrada) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Přípravek by neměly používat děti, těhotné ženy a kojící matky. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Skladujte při teplotě 15-25°C v uzavřené nádobě, v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Měrná cena: 146 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Amino Hydro 32 250tbl + Beef amino 250tbl

Amino liquid 500 ml orange

Amino Pills 330 tablet

Amino night micelle 400 tablet




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna