CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Intenzivní balzám na rty lip treatment 10g

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:75072418
Výrobce:Cannor - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:235 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Intenzivní balzám na rty lip treatment 10g

Malý pomocník obdařený hojivými a protizánětlivými vlastnostmi 100% přírodního za studena lisovaného oleje z konopných semen zajišťuje ochranu a regeneraci pokožky rtů a jejich okolí.

Čím vám prospěje?


Vegetariánský produkt bez chemie, konzervantů a umělých barviv obsahuje 100% přírodní za studena lisovaný olej z konopných semen bohatý na esenciální mastné kyseliny, vitamin E, minerály a omega mastné kyseliny.
Šetrně pečuje o suché a popraskané rty i koutky úst.
Lze ho použít také na okolí úst nebo nosu podrážděného nepříznivými vlivy počasí (sluneční záření, mráz, vítr…), na popraskané koutky nebo nos odřený od rýmy či alergie.


Příroda k vašim službám!
100% přírodní za studena lisovaný olej z konopných semen je bohatý na esenciální mastné kyseliny, vitamin E, minerály a omega mastné kyseliny. Tento lehký přírodní antioxidant se snadno vstřebává a umí bojovat proti stárnutí kůže a vráskám, aktivně se zapojí také do zmírňování řady kožních chorob, zejména těch, které doprovází suchá nebo zanícená kůže. I proto představuje to nejlepší v péči o pokožku.
Včelí vosk chrání a zvlhčuje.
Rostlinné oleje pečují a dodávají potřebné vitaminy, enzymy, antioxidanty a mastné kyseliny.
Bambucké máslo revitalizuje, zjemňuje a uchovává vlhkost pleti. Mimo jiné pomáhá obnovit pružnost pokožky a aktivovat tvorbu kolagenu, díky čemuž je pleť na první pohled pevnější. Vyhlazuje jemné vrásky a zamezuje jejich tvorbě, stává se tak neocenitelným pomocníkem v boji proti předčasnému stárnutí. V létě nabízí skvělou péči po opalování – pokožce dodá potřebnou hydrataci a navíc ji částečně ochrání před negativními účinky slunečního záření. Hojivých a protizánětlivých vlastností bambuckého másla lze využít také na drobné ranky, popraskanou a zrohovatělou kůži, kousnutí hmyzem, bolest svalů, ekzémy, dermatitidu, alergii a další.
Složení:
Konopný olej, kokosový olej, včelí vosk, bambucké máslo, olej z jahodových semínek, rakytníkový olej

Ingredients: Cannabis Sativa Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Cera Alba, Butyrospermum Parkii Butter, Fragaria Ananassa Seed Oil, Hipppoaphae Rhamnodies Fruit Oil

Skladování: Nevystavujte vysokým teplotám.

Dávkování:
Dle potřeby nanášejte na rty.

Měrná cena: 0 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


CBD mast 11 bylin 50ml

Varixal bylinná mast 50 ml Směs bylin

Peeling na obličej a tělo 100g

Jiaogulan bylinná mast 50 ml Gynostemma pentaphyllum




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna