CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Peeling na obličej a tělo 100g

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:75072401
Výrobce:Cannor - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:254 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Peeling na obličej a tělo 100g

Připadá vám, jako by vaši pokožku halil pomačkaný závoj? Na vině bývají mimo jiné odumřelé kožní buňky a nedostatečné prokrvení. Skrytou krásu pomůže odhalit kvalitní peeling plný přírodních látek, které přispívají k regeneraci a vyhlazení pleti.

Čím vám prospěje?


Vegetariánský produkt bez chemie, konzervantů a umělých barviv obsahuje jemná zrníčka, která odstraní z povrchu kůže odumřelé buňky a umožní průnik účinných látek z produktů vaší každodenní péče. Pleť je díky tomu ideálně připravena na to přijmout do hloubky to nejlepší z olejů, sér, krémů či mastí.
Po použití peelingu se vaše pokožka viditelně rozzáří a projasní. Díky působení výživných a zvláčňujících olejů bude pleť hedvábně jemná a nádherně vyživená.
Peeling stahuje póry a při dlouhodobém používání postupně vyrovnává nerovnoměrné pigmentace.


Příroda k vašim službám!


Konopný pleťový a tělový peeling CANNOR odstraňuje odumřelé kožní buňky, které brání dokonalému průniku účinných látek z produktů vaší každodenní péče.



Obsažené oleje pokožku hydratují, vyživují a zvláčňují. Konopný olej má antibakteriální a protizánětlivé účinky. Kokosový olej se snadno vstřebává a nezanechává nepříjemný pocit mastnoty. Je bohatý na antioxidační látky, které pomáhají organismu vypořádat se s působením volných radikálů. Pozitivně ovlivňuje přirozené regenerační procesy pleťových buněk. Díky technologii lisování za studena v olejích zůstávají zachovány všechny vitaminy a minerály bez tepelné újmy a do pleti se vstřebávají jen kvalitní živiny. Oleje pomáhají regulovat vylučování mazu, díky čemuž pleť vypadá na první pohled vláčně. Tenká ochranná vrstva, kterou po nanesení na pokožce vytvářejí, účinně odráží škodlivé vlivy okolí bez nepříjemného pocitu mastné kůže.
Vitamin A je důležitý pro regeneraci pokožky.


Vitamin C chrání před působením volných kyslíkových radikálů, které kůži poškozují.
Složení:
Himalájská růžová sůl, kokosový olej, konopný olej, glycerin, kukuřičný škrob, vitamin E, limetková silice, *limonene

*přirozeně se vyskytující v esenciálních olejích

Ingredients: Maris Sal, Cocos Nucifera Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Glycerin, Zea Mays Starch, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantifolia Peel Oil, Limonene

Skladování: Uchovávejte na suchém místě.

Dávkování:
Na vyčištěnou, lehce navlhčenou pleť s výjimkou očního okolí naneste trochu peelingu a pomocí prstů jemně provádějte krouživé pohyby od středu obličeje směrem ven. Poté omyjte vodou a pokračujte v obvyklé péči o pokožku, která je nyní ideálně připravena na to přijmout výživu ve formě oleje či séra i do hlubších vrstev podkoží. Na citlivou a suchou pleť aplikujte jednou za tři týdny. Máte-li mastnou pleť, dodržujte mezi ošetřeními alespoň pětidenní interval. Na normální pleť používejte jednou týdně nebo podle potřeby jednou za dva týdny. Na tělo a jeho části můžete používat jednou týdně nebo dle potřeby

Měrná cena: 254 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Měsíčková bylinná mast 50 ml Calendula Officinalis

Verrux sérum na bradavice 8ml

Čistící balzám Cleansing balm blue tansy 30ml

Elmex sensitive zubní pasta 75 ml




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna