CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Sůl do koupele z konopí Bath salt 200g

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:75072431
Výrobce:Cannor - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:235 Kč vč. DPH
 
konopí a levandule
konopí a růže




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Sůl do koupele z konopí Bath salt 200g

Díky obsahu mnoha cenných minerálů posiluje tato jedinečná solná směs tělo, uvolňuje namáhanou psychiku a přispívá k hloubkové detoxikaci organismu. Napomáhá také při kožních obtížích a zánětech, díky čemuž je ideální především pro osoby trpící ekzematickou kůží nebo lupénkou. Vybírat můžete ze zklidňující vůně levandule nebo romantické růže doplněné okvětními plátky.

Čím vám prospěje?


Vegetariánský produkt bez chemie, konzervantů a umělých barviv přispěje k očistě a detoxikaci organismu.
Koupáním ve slané vodě se odstraňují alergeny z pokožky a podporuje se její správná činnost.
Díky osmóze sůl pročišťuje pokožku i zevnitř, pomáhá tak mírnit příčiny ekzémů i lupénky.
Přináší tolik potřebnou relaxaci těla i mysli.


Příroda k vašim službám!
Slaná voda: Pokud se ponoříte do slané vody, tělo překvapivě začne vylučovat tekutinu z vlastních tkání a s ní odcházejí také toxiny a nečistoty, včetně těch obsažených v atopické pokožce. Tím dochází k pročišťování kůže z vnitřku těla a jejímu důkladnému čištění ve všech vrstvách. Díky tomu se v prvních dnech terapie atopický ekzém nebo lupénka mohou na pohled zhoršit, protože na povrch začnou vystupovat nečistoty ze spodních vrstev pokožky. Občas se stává, že se kožní projevy objeví i tam, kde dosud viditelné nebyly. Je to však normální proces a v dalších dnech se stav začne zlepšovat.
Sůl ze Středozemního moře dezinfikuje a vyživuje pokožku, udržuje optimální vlhkost, omezuje praskání jemných cévek.
Himalájská sůl pochází z jednoho z nejstarších přírodních zdrojů na světě. Díky obsahu mnoha minerálů posiluje tělo, přispívá k jeho hloubkové detoxikaci, napomáhá při kožních neduzích a zánětech a navíc přináší tolik potřebné uvolnění.
Složení:
(HEMP & ROSE): Himalájská sůl, mořská sůl, lístky konopí, květy růže, esenciální olej z růže; (HEMP & LAVENDER): Himalájská sůl, mořská sůl, lístky konopí, květy levandule, levandulová silice, *linalool

*přirozeně se vyskytující v esenciálních olejích

Ingredients Bath Salt Hemp & Rose: Maris Sal, Cannabis Sativa Leaves, Rosa Centifolia Flower, Rosa Damascena Flower Extract; Bath Salt Hemp & Lavender: Maris Sal, Cannabis Sativa Leaves, Lavandula Angustifolia Flowers, Lavandula Angustifolia Oil, *Linalool

*přirozeně se vyskytující v esenciálních olejích

Skladování: Uchovávejte na suchém místě.
Dávkování:
Voda má – jak známo – výrazné očišťující účinky. Dopřejte tělu, aby se zbavilo toho, co již nepotřebuje, a využijte blahodárného působení vody doplněné silou soli k novému začátku dne či odpočinku. Vyberte si z varianty Hemp & Rose nebo Hemp & Lavender. Zhruba 100 g soli nasypte do horké vody ve vaně a 15 minut v ní relaxujte. Po použití soli se důkladně omyjte čistou vodou a osušte se. Pak pokračujte v obvyklé péči. Pokud máte ekzém nebo lupénku, používejte každý den (po týdnu stačí obden). Tip: Při vypouštění vany použijte sítko k odtoku, aby částečky rostlin obsažené v soli neucpaly potrubí.

Měrná cena: 118 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


CBD konopná bylinná mast 50 ml Cannabis sativa

Čistící balzám Cleansing balm blue tansy 30ml

Lopuchová bylinná mast 50 ml Arctium lappa

Forcapil anti-chute revitalizační spray pro podporu růstu vlasů 125 ml




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna