CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Epsomská Sůl 1000g

0x
 
Kód zboží:85372001
Výrobce:BrainMax - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:147 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Epsomská Sůl 1000g

Epsomská sůl je sloučenina hořčíku a síranu. Hořčík je pro organismus velmi důležitý, pomáhá funkci svalů a nervů a pomáhá produkovat hormon zodpovědný za pocit štěstí - serotonin. Sírany jsou také velmi podstatné, zlepšují vstřebávání živin do těla a naopak pomáhají vyplavovat toxiny a také zmírňují migrény.

Blahodárné účinky koupele pocítíte hned po prvním vyzkoušení - uvolňuje nervový systém, pomáhá při hojení kožních problémů, tiší bolesti zad a končetin, uvolňuje svalové napětí a pomáhá zbavovat tělo škodlivých látek. Pravidelné koupele mají také vliv na srdeční rytmus, snižují krevní sraženiny a také krevní tlak. Koupel pomáhá také tišit bolesti nohou, zbavuje otoků, změkčuje ztvrdlou kůži na patách. Po koupeli se po všech ohledech budete cítit jako znovuzrození.
Složení:
100% síran hořečnatý heptahydrát.
Dávkování:
Pro správný účinek je nutno přidat do koupele dva šálky Epsomské soli a zůstat v koupeli alespoň 40 minut. Taková to koupel je doporučována 2 - 3 krát do týdne. Epsomskou sůl lze využít i k dalším účelům, tedy můžeme si z ní připravit peeling, který pomáhá zredukovat celulitidu na hýždích a stehnech nebo lze přidat do čistícího gelu a použít na obličej. Omlazuje, hydratuje pokožku a samozřejmě čistí. Můžete použít také na vlasy přidáním Epsomské soli do kondicionéru. Díky vysokému obsahu minerálů mohou vlasy vypadat plnější a lze tak opravit a posílit poškozené konečky vlasů, vhodné hlavně při problémech s krepovatými vlasy. Pokud máte problém s mastnými vlasy, tak právě Epsomská sůl umí přebytečný maz nasáknout a zbavit vás tak tohoto problému. Přispívá ke snížení zadržování vody a proti nadýmání. Použijte Epsomskou sůl do koupele s 2 hrníčky soli 3× týdně, což má vliv na snížení zadržené vody v břiše a tedy efektem je ploché bříško. Tyto koupele také pomáhají proti nadýmání. Působí jako projímadlo při zácpě, používá se při detoxikaci organismu, očistě trávicího ústrojí, obnovení rovnováhy pH, očisty žlučníku a tlustého střeva, proti nafouklému břichu, tlaku a nadýmání. Pomáhá proti únavě a nechutenství. Epsomská sůl chutná hořce a v potravinářství lze využít např. k jaterní očistě, upravuje pH, má protispékavé a zpevňující účinky. Přidává se do prášku na pečení, do mléka, sýrů, chleba nebo jako doplněk stravy a do minerálních vod.

Měrná cena: 15 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Gehwol nagel and hautschutz spray 100ml

lotion 500 ml bez rozprašovače

Gehwol med sensitive microsilver 75ml

Fuss pflege spray 150 ml




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna