CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Gehwol med sensitive microsilver 75ml

0x
 
Kód zboží:157200202
Výrobce:Gehwol - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:306 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Gehwol med sensitive microsilver 75ml

GEHWOL med Sensitive je specializovaný přípravek, který byl vyvinut pro suchou a citlivou pokožku. Při každodenním používání krém zmírňuje typické příznaky citlivé pokožky, jako je svědění nebo pálení, snižuje zarudnutí a regeneruje přirozenou mikroflóru pokožky. Díky svým přírodním složkám krém zabraňuje, aby se bakterie, plísně a alergeny rozšířily do hlubších vrstev pokožky. Tím poskytuje účinnou prevenci proti infekcím. Kromě speciálního složení pro citlivou pokožku krém bohatě vyživuje nohy a chodidla ceramidy a mandlovým olejem. Současně stabilizuje přirozenou obrannou funkci pokožky a dodává ji vlhkost.

Aplikace
Přípravek GEHWOL med Sensitive by se měl aplikovat na umyté a vysušené nohy a chodidla každý den ráno a večer a vmasírovat do pokožky. Je vhodný také pro podpůrnou péči při léčbě cukrovky, neurodermatitidy nebo plísňových onemocnění nohou a nehtů.
Složení:
Aqua (Water), Urea, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Isopropyl Palmitate, Isostearyl Isostearate, Cetearyl Alcohol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Pentylene Glycol, Tapioca Starch, Triethyl Citrate, CI77820 (Silver), Bisabolol, Decylene Glycol, 1,2-Hexanediol, 4-t-Butylcyclohexanol, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Acrylates / Vinyl Isodecanoate Crosspolymer, Potassium Hydroxide, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Phytosphingosine, Cholesterol, Sodium Lauroyl Lactylate, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Caprylate.

Měrná cena: 306 Kč vč. DPH / 100ml

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Gehwol express pflege schaum 125 ml

Callus softener Hornhaut urea 500 ml

Balance Fusscreme 75ml

fuss + schuh deo spray 150 ml




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna