CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



GBP01+GU-SET sada osy na body pump a odporových gum

0x
 
Kód zboží:1733146
Výrobce:HMS
Dostupnost:skladem
 
Cena:2 290 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

GBP01+GU-SET sada osy na body pump a odporových gum

Představujeme sadu, která kombinuje Body Pump osu GBP01 s kompletem odporových gum. Taková kombinace poskytuje mnoho možností cvičení. Gumy připevněné k ose plní úlohu závaží. Mají však jednu výhodu, kterou kotouče, a sice že poskytují dynamickou zátěž, ta se zvyšuje s natahováním gumového pásu, takže u většiny cviků je maximální zátěže dosaženo v okamžiku největšího svalového napětí. Díky gumám s různým rozsahem zatížení můžeme přizpůsobit zátěž konkrétnímu cvičení. Gumičky lze použít buď v páru anebo po jedné. Kombinace gumových expandérů a osy umožňuje mnohem širší škálu možných cviků. Díky této sadě budeme moci provádět cviky na všechny svalové partie počínaje předloktím, přes celé tělo až po lýtka. Cvičení s gumami a činkou využijí jak začátečníci, tak pokročilí sportovci. Bonusem je, že osa a gumy jsou výrobky špičkové kvality.
Osa GBP01 je vyrobena z vysoce kvalitní chromované oceli, která zajišťuje mimořádnou odolnost výrobku. Je potažena pěnou příjemnou na dotek, díky které se dobře drží v ruce, při cvičení neklouže a také zabraňuje ulpívání otisků a odřeninám. Jejími charakteristickými znaky jsou vysoká kvalita, maximální použitelnost a skvělý vzhled.
Díky odporovým gumám a především jejich uzavřenému tvaru smyčky se do cvičení zapojí ještě více svalů, což zaručuje silný a účinný trénink. Gumy jsou vyrobeny ze silného a pružného latexu, který zajistí jejich dlouhou životnost a odpor při každém tréninku. Pravidelný trénink s gumami vám umožní účinně posílit každou svalovou partii a zvýšit pružnost kloubů a pomůže vám spálit nepotřebnou tukovou tkáň a zároveň zlepšit vytrvalost.
Sada osy a posilovacích gum je skvělým doplňkem každé domácí posilovny. Umožní vám užívat si fyzickou aktivitu na jakékoli úrovni.

Parametry osy:

Materiál: ocel, EVA
Rozměry:
délka: 140 cm
průměr nakládacich trnů: 30 mm
průměr úchopu: 35 mm
hmotnost: 2 kg
Parametry odporových gum:

Materiál: latex
Červená:
délka: 2080 mm
šířka: 13 mm
tloušťka: 4,5 mm
odpor: 2 - 15 kg
Černá:
délka: 2080 mm
šířka: 22 mm
tloušťka: 4,5 mm
odpor: 5 - 22 kg
Fialová:
délka: 2080 mm
šířka: 32 mm
tloušťka: 4,5 mm
odpor: 12 - 40 kg
Oranžovo-černá:
délka: 2250 mm
šířka: 29 mm
tloušťka: 5 mm
odpor: 18 - 40,5 kg
Sada obsahuje:

Osu na Body Pump HMS GBP01
Odporovou gumu HMS GU05 fialovou - 2 kusy
Odporovou gumu HMS GU05 černou - 2 kusy
Odporovou gumu HMS GU05 červenou - 2 kusy
Odporovou gumu HMS GU06 oranžovo-černou - 2 kusy
Upozornění:

Certifikát, norma:
Záruka 24 měsíců



V této kategorii výrobků také nabízíme:


SINIS litinový kotouč 1.25kg otvor 29mm

MONSTER III Sada šestihranných činek 2x3 kg

Aerobic činka tyčka body toning bar 2kg

Nakládací činky SGP15 15 kg




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna