CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



SHAPE Sada činek 2 x 1 kg zelené

0x
 
Kód zboží:103810093
Výrobce:Spokey - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:279 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:








Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

SHAPE sada činek 2 x 1 kg zelené

Sada vinylových činek Spokey SHAPE:

- se širokou protiskluzovou rukojetí dokonale padnou do ruky, což zvyšuje pohodlí a bezpečnost cvičení
- jsou vyrobeny z litiny potaženou vinylem, díky čemuž jsou odolné, příjemné do ruky a přilnavější
- vzhledově vypadají skvěle: k dispozici jsou v barevných verzích s různými hmotnostmi, což usnadňuje hledání činek stejné hmotnosti mezi ostatním vybavením
- sada dvou činek: 2x 1 kg

Činky jsou jedním z nejoblíbenějších pomůcek používaných pro fitness trénink. Cvičením s činkami můžete efektivně a rychle dosáhnout požadovaných výsledků, jako je posílení svalů, zlepšení kondice a snížení zbytečných kilogramů. Dvě činky Spokey SHAPE jsou nezbytným vybavením každé domácí posilovny. Umožňují provádět mnoho různých cviků a aktivovat tak svalové partie, na kterých vám nejvíce záleží. Jsou k dispozici v jedinečných barevných provedeních lišících se hmotností. Díky tomu si můžete snadno vybrat činky optimálně podle svých individuálních potřeb a snáze je najít mezi ostatními sportovními pomůcky.

Dvě vinylové činky stejné hmotnosti

Činky Spokey SHAPE v klasickém tvaru mají široký a pohodlný úchop pro ruku. Jsou vyrobeny z odolné litiny, díky které vám budou sloužit mnoho let. Jejich tvar zajišťuje praktické, bezpečné a optimální cvičení. Vinylový potah zvyšuje pohodlí a kvalitu cvičení – činky jsou díky němu ještě příjemnější na dotek, více přilnavé a nekloužou ani při intenzivním tréninku. Navíc budou vypadat skvěle ve vaší domácí posilovně! Pastelové barvy a klasický design zaujmou už z dálky a povzbudí vás k tréninku.

Domácí trénink s vášní

Činky mohou tvořit základ našeho tréninku nebo být doplňkem každodenního cvičení v různých disciplínách. Dávají nám nespočet možností, protože nám umožňují přizpůsobit typ a kvalitu tréninku našim očekáváním, předpokladům a schopnostem. Proto jsou ideální jak pro lidi, kteří se sportem teprve začínají, tak pro zkušené profesionály. Sada SHAPE se skládá ze 2 činek o stejné hmotnosti. Dostupnost v různých hmotnostních variantách (od 0,5 do 2 kg) vám umožní zvolit si optimální zátěž pro své tréninkové cíle.

Parametry:
sada dvou kusů, 2x 1 kg
materiál: litina, potažené vinylem



V této kategorii výrobků také nabízíme:


EGIR 21 Sada nakládacích činek 2 x 10,5 kg

SHAPE sada činek 2 x 2 kg zelené

SCALES BASIC Ketl-bel plastová činka 8 kg

Litinová činka pokrytá vinylem 1,5 kg




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna