CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



FLAT Balanční deska s úchyty, plastová

0x
 
Kód zboží:103870096
Výrobce:Spokey - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:512 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

FLAT Balanční deska s úchyty, plastová

Balanční deska s úchyty je ideální pro trénink zahrnující všechny svalové skupiny, který zároveň bude rozvíjet vaši rovnováhu a motorickou koordinaci.
Skvěle se hodí pro zpestření domácích tréninku - můžete s ní dělat mnoho různých cviků,

Navíc je vyrobena z odolného materiálu, který se snadno udržuje v čistotě.
Spokey FLAT je velmi univerzální cvičební pomůcka, díky které zapojíte do práce ještě více svalů. Skvěle se osvědčí při rozcvičce a při senzomotorickém či koordinačním tréninku. S balanční deskou posílíte svaly, na kterých vám opravdu záleží - s deskou můžete dělat sedy lehy, kliky, dřepy, prkno, balanční cvičení, výpady a mnoho dalších cviků!

Spokey FLAT svým tvarem připomíná polokouli se širokou plochou na cvičení. Díky této konstrukci musí uživatel neustále udržovat rovnováhu, což vede k posílení svalů hlubokého stabilizačního systému. Při tréninku se balanční platforma naklání do stran, čímž se posilují nejen konkrétní svalové skupiny, ale zároveň se zlepšuje obratnost a koordinace těla.

Rovnováha a obratnost jsou velmi důležitými prvky během jakékoliv fyzické aktivity. Dokonale vyvinuté smysly přispívají k lepším schopnostem při lyžování, jízdě na skateboardu nebo na snowboardu. Sebeovládání a udržování stabilizace během fyzické aktivity nás chrání před nežádoucími pády a zraněními. Balanční deska s úchyty Spokey FLAT je vyrobena z PP (polypropylenu), díky čemuž je odolná proti mechanickému poškození a zároveň se velmi snadno udržuje v čistotě. A navíc, povrch plošiny zabraňuje uklouznutí.
Složení:
Balanční úseč, kruhová
Materiál: PP
Rozměry: 40 x 10 cm.




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna