CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Gripi medicinbal s úchyty 6kg

0x
 
Kód zboží:103870116
Výrobce:Spokey - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 152 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Gripi medicinbal s úchyty 10kg
Gripi medicinbal s úchyty 4kg
Gripi medicinbal s úchyty 8kg




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Gripi medicinbal s úchyty 6kg

Medicinbal s úchyty Spokey GRIPI:

- dostupný ve 4 různých hmotnostech a barvách (4 kg, 6 kg, 8 kg, 10 kg)
- má úchyty, které usnadňují zvedání a cvičení
- můžete jej využít jako těžší náhradu za činky nebo ketl-bely s ještě větší dynamickou silou, díky jejich způsobu použití – cvičení s medicinbalem vyžadují dodatečnou stabilizaci pohybu a udržování rovnováhy

Sandball neboli medicinbal s úchyty Spokey GRIPI, je skvělé fitness vybavení pro zpestření vašeho silového tréninku. Trénink s medicinbalem rozvíjí daleko lépe dynamickou sílu, než klasické zvedání činek či ketl-belů se stejnou hmotností. To je dáno tím, že cvičení s medicinbalem vyžadují dodatečnou stabilizaci pohybu a udržování rovnováhy, což dělá trénink náročnějším. Spokey GRIPI mají úchyty, které usnadňují cvičení.

Domácí trénink s vášní

S medicinbalem můžete provádět různé silové a vytrvalostní tréninky, které povedou k výraznému zlepšení vaší fyzické kondice, vytrvalosti a síly. Cvičení se Spokey GRIPI umožňují rovnoměrné posílení a formování postavy, díky zapojení mnohem většího počtu hlubokých svalů, než se standartním vybavením v posilovně.

Víc než ketl-bel nebo činka

Míč naplněný těžkým pískem je vynikajícím fitness vybavením pro domácí trénink. Skvělé se hodí jak pro úplně začátečníky, tak i pro zkušené sportovce. Cvičení s medicinbalem vyžaduje od našich svalů stále napětí, proto tréninky s ním přináší velmi rychlé výsledky. Pro snazší dynamický trénink a přenášení medicinbalů, je model Spokey GRIPI vybaven úchyty. Díky různým hmotnostním variantám, si můžete zvolit takovou hmotnost, která je ideální pro vás:

- zelená: 4 kg
- modrá: 6 kg
- červená: 8 kg
- černá: 10 kg

Spokey GRIPI je medicinbal se speciálními úchyty. Pravidelné cvičení s medicinbalem má pozitivní vliv na naše tělo: posílí svaly, zlepši celkovou fyzickou kondici a výrazně zrychlí spalování tukové tkáně.

Parametry:
materiál: guma
výplň: těžký písek
hmotnost: 4 kg
průměr: 24 cm
rukojeti pro snadné cvičení




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna