CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



MIX ROLL fitness masážní válec 2v1 33cm zelený

0x
 
Kód zboží:103870104
Výrobce:Spokey - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:368 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


MIX ROLL fitness masážní válec 2v1
MIX ROLL fitness masážní válec 2v1
MIX ROLL SINGLE fitness masážní válec
MIX ROLL SINGLE fitness masážní válec
Reel fitness pěnový válec
Roll masážní válec 2v1 černý
SOFTROLL Fitness masážní válec měkká pěna




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

MIX ROLL fitness masážní válec 2v1 33cm zelený

Sada fitness masážních válců Spokey MIX ROLL 2v1:

- to jsou 2 fitness válce s různými průměry a různou tvrdostí, které lze využít ke zpestření tréninku
- je ideální před, během i po tréninku – uvolňuje napjaté svaly, zvyšuje průtok krve, zvyšuje rozsah pohybu a snižuje riziko přetížení a zranění svalů
- válce jsou vyrobeny z odolných materiálů, díky kterým jsou nejen příjemné a pohodlné při masáží, ale zároveň jsou odolné vůči vysokému zatížení, deformacím, mechanickému poškození, a navíc neabsorbují vlhkost

Díky používání fitness válců Spokey MIX ROLL 2v1 před, během a po tréninku budou vaše svaly pracovat plynuleji, což přináší nespočet zdravotních benefitů – zvyšuje se průtok krve, zvyšuje se rozsah pohybů a snižuje se riziko přetížení a zranění svalů. Rollery jsou produkty, které můžou ovlivnit váš trénink. Se setem fitness válců Spokey MIX ROLL 2v1 si můžete zpestřit každodenní trénink a zapojit tak do práce svalové partie, na kterých vám opravdu záleží. Válce lze využívat k urychlení regenerace a uvolnění masírovaných svalů. Díky speciální masážní struktuře většího válce si můžete dopřát jemnou či intenzivní masáž.

Pečujte se o své svaly před, během a po tréninku

Set rehabilitačních válců Spokey MIX ROLL 2v1 je vyroben z materiálů, které neabsorbují vlhkost a díky tomu se snadno udržují v čistotě. Sada se skládá ze dvou fitness válců, které se od sebe liší svými průměry a tvrdostí, díky čemuž si každý uživatel může zvolit válec podle toho, kterou část těla chce masírovat. Větší válec má navíc speciální masážní výstupky. Je vhodný pro již zkušené uživatele s atletickou nebo svalnatou postavou. Tento válec používejte pouze s vloženým menším válcem.
Menší válec je měkčí, jeho struktura se neobtiskuje na tělo a je ideální pro masírování jakékoli svalové skupiny, např. nohou, paží, zad. Doporučuje se lidem, kteří ještě nemají zkušenosti s válci.

Efekty cvičení s fitness válcem

Rolování válcem je druh myofasciální automasáže, díky které se uvolňují napjaté svaly a fascie. Taková masáž s využitím fitness válce obnovuje svalovou tkáň, připravuje tělo na další trénink, a hlavně snižuje riziko zranění! Spokey MIX ROLL 2v1 je unikátní sada dvou válců, která umožňuje vykonávat cviky pro posílení různých části těla. Malé rozměry válců a možnost jejich vzájemného spojení v jeden umožňují snadnou úschovu a transport.

Parametry:
tvrdost: soft, hard
materiál: PVC, pěna EVA
rozměr: 33 x 14,5 cm

doporučeno pro: masáž, jógu, pilates




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna