CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



SOFTROLL Fitness masážní válec měkká pěna

0x
 
Kód zboží:103870109
Výrobce:Spokey - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:252 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


MIX ROLL fitness masážní válec 2v1
MIX ROLL fitness masážní válec 2v1
MIX ROLL fitness masážní válec 2v1 33cm zelený
MIX ROLL SINGLE fitness masážní válec
MIX ROLL SINGLE fitness masážní válec
Reel fitness pěnový válec
Roll masážní válec 2v1 černý




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

SOFTROLL Fitness masážní válec měkká pěna

Fitness masážní válec je ideální před, během i po tréninku - skvěle uvolňuje napjaté svaly, zvyšuje průtok krve, zvyšuje rozsah pohybu a snižuje riziko přetížení a zranění svalů.
Je vyrobený z odolné pěny EVA, díky které je odolný vůči vysokému zatížení, deformaci, mechanickému poškození a zároveň neabsorbuje vlhkost.

Fitness válce, známe také pod názvem rollery - jsou jednoduché pomůcky, které můžou oživit vás domácí trénink. Používáním válců můžete zpestřit svůj trénink, při kterém zapojíte i méně používané svalové partie. Skvělé se osvědčí i při posilovacím tréninku zad, břicha a nohou, kdy zároveň poskytuje jemnou či intenzivní masáž.

Trénujete často? Rádi cvičíte na 200 %? Pamatujte, že svaly potřebuji regeneraci, kterou jim můžete dopřát pomocí fitness válce. Díky používání rehabilitačního válce před, během a po tréninku budou svaly pracovat plynuleji, což přináší nespočet zdravotních benefitů - zvyšuje se průtok krve, zvyšuje se rozsah pohybů a snižuje se riziko přetížení a zranění svalů.
Složení:
Materiál: pěna EVA
Rozměr: o 15 cm
Délka: 30 cm
Tvrdost: standard.




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna