CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Modrý fitness válec 45 cm FS106N

0x
 
Kód zboží:1739088
Výrobce:HMS
Dostupnost:skladem
 
Cena:256 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Fitness válec 45 cm FS135 HMS červený
Masážní válec roller 33 cm FS111 HMS černý
Šedý fitness válec 45 cm FS106




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Modrý fitness válec 45 cm FS106N

HMS FS106N je pěnový válec / roller pro provádění všeobecných rozvojových cvičení. Jeho přednosti ocení každý zájemce o aktivní životní styl.

Pěnový válec HMS FS106N byl navržen pro uvolnění napjatých svalů a zlepšení pohybové koordinace. Jeho používáním můžete nejen zlepšit svou kondici, ale také účinně modelovat postavu. FS106N je také výborná masážní pomůcka, která dokáže zmírnit bolest a napětí svalů pomocí uvolňující automasáže. Pomáhá obnovit elasticitu ve svalech a zvyšuje svalový rozsah. Ocení jej také cvičenci jógy.

Model FS106N je vyroben z vysoce kvalitního plastu, který zaručuje komfort a pohodlí při cvičení. Je odolný proti oděru a neabsorbuje vlhkost, takže se snadno udržuje v čistotě.

Trénink s válcem / rollerem účinně aktivuje posturální svaly, díky čemuž uživatel nejen zlepšuje svou vytrvalost, ale také napravuje případné posturální vady. Z tohoto důvodu je ideální pro osoby se sedavým způsobem života. Pro válec / roller FS106N lze snadno najít mnoho způsobů využití. Kromě typického gymnastického tréninku se velmi dobře osvědčuje také při terapii osob s nejrůznějšími pohybovými problémy.


Parametry:

Materiál: EPP - extrudovaný polypropylen
Délka: 45 cm
Průměr: 15 cm
Tvrdost podle Shoreovy stupnice: 45
Hmotnost: 300 g
Nosnost: 120 kg
Upozornění:

Záruka 24 měsíců




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna