CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



CAMOS Karimatka XPE, 180x50 cm, bez stahovacích gumiček

0x
 
Kód zboží:103830072
Výrobce:Spokey - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:172 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Camos Karimatka XPE 180x50cm bez stah.gumiček

Turistická karimatka je velmi lehká a snadno srolovatelná, díky čemuž se snadno přepravuje. Je vyrobena z XPE pěny, která zvyšuje její mechanickou odolnost a nedeformuje se a zajišťuje vynikající izolaci od země a zvyšuje komfort spánku.

Karimatka je nezbytnou součásti vybavení během výletu do hor či kempování. Poskytuje vynikající izolaci do země a zajišťuje pohodlný odpočinek v přírodě. Proto se vyplatí vsadit na model, který nebude představovat zbytečný balast a umožní vám pohodlný spánek v jakýchkoliv podmínkách. A přesně taková je turistická karimatka Spokey CAMOS, která je velká (180 x 50 cm), skvěle izoluje od země.

Turistická karimatka Spokey CAMOS je velká (150 x 50 cm) a po srolování nezabírá mnoho místa. Skvěle se osvědčí během outdoorových výletu či kempování. Umožní vám rychle a pohodlně připravit místo na spaní. Její tloušťka (0,8 cm) zajišťuje vynikající izolaci od země a vyrovná všechny terénní nerovnosti.

Pokud hledáte karimatku, se kterou bude přespání v přírodě, v kempu nebo na chatě stejně pohodlné jako ve vaší posteli, vsaďte na karimatku Spokey CAMOS. Jedná se o vynikající outdoorové vybavení - je velmi lehká a snadno srolovatelná, díky čemuž nezabírá zbytečné místo a vy ji tak můžete mít vždy po ruce. Použitá pěna XPE zvyšuje mechanickou odolnost karimatky.
Složení:
Materiál: XPE
Rozměr: 180 x 50 x 0,8 cm
Karimatka je bez stahovacích gumiček.



V této kategorii výrobků také nabízíme:


HAMSA II podložka pro jógu 4mm

HOME JUNGLE Semišová jóga podložka, 180 x 60 x 0,4 cm

Camper karimatka XPE 2 vrstvy 180 x 50 x 1 cm

Cvičební podložka Yoga Mat Premium 4060




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna