CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



HOME JUNGLE Semišová jóga podložka, 180 x 60 x 0,4 cm

0x
 
Kód zboží:103830054
Výrobce:Spokey - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:725 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:








Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

HOME JUNGLE Semišová jóga podložka, 180 x 60 x 0,4 cm

Podložka na cvičení vyrobená ze semiše zajišťuje stabilitu, rovnováhu a bezpečnost během cvičení.

Jóga je vhodná pro každého – na své si přijdou jak začátečníci, tak i profesionální jogíni. Pravidelné cvičení jógy vám umožňuje zrelaxovat, snížit stres a odvrátit pozornost od každodenních povinnosti.

Podložka Spokey HOME JUNGLE se skvělé hodí pro vykonávání všech ásan, bez ohledu na to, zda jste začátečník nebo zkušený jogín. Horní strana podložky je vyrobena ze semiše. Spodní strana je vyrobena z gumy, díky čemuž podložka neklouže. Během cvičení se budete cítit sebejistě a bezpečně. Protiskluzová podložka Spokey HOME JUNGLE vám pomůže zaujmout během cvičení bezpečnou pozici a zároveň poskytne maximální stabilitu a rovnováhu. Skvěle se také hodí pro pilates nebo fyzioterapeutická cvičení.

Cvičit jógu muže opravdu každý, bez ohledu na věk či aktuální fyzickou kondici. Podložka HOME JUNGLE byla vyrobena pro milovníky detailů. Krásny design v kombinaci s kvalitními materiály si každý ihned zamiluje. Její rozměry (180 x 60 cm) a tloušťka (0,4 mm) zajištují vysoký komfort během cvičení. Díky podložce Spokey blossome se cviky stávají bezpečnějšími a snáze proveditelnými!

Jóga je skvělým řešením pro všechny, kteří chtějí zrelaxovat a odpočinout si po náročném dni, přičemž se chtějí stále udržovat v dobré fyzické kondici.
Složení:
Parametry:
materiál: semiš + guma
rozměr: 180 x 60 cm
tloušťka: 0,4 cm
protiskluzová struktura



V této kategorii výrobků také nabízíme:


Ochranná puzzle podložka ONE fitness MP10 modro šedá

Camper karimatka XPE 2 vrstvy 180 x 50 x 1 cm

DREAM Gumová podložka na cvičení, černá 0,5cm

MALLOW Skládací jóga podložka 173 x 61 x 0,4 cm šedá




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna