CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



NICO EKO Jóga podložka na cvičení 0,5 cm

0x
 
Kód zboží:103830068
Výrobce:Spokey - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 079 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

NICO EKO Jóga podložka na cvičení 0,5 cm

Jóga podložka na cvičení z ekologických materiálů Spokey NICO EKO:

- vyrobena z 25 % z přírodních surovin (slupky rýže a bambus) a ze 75 % z TPE (termoplastického elastomeru), který dodává podložce pružnost, mechanickou odolnost a zároveň je recyklovatelný!
- je velmi lehká, má velmi dobré protiskluzové a tlumicí vlastnosti
- zajišťuje stabilitu a bezpečnost během tréninku

Nepostradatelná během domácích cvičení

Podložka Spokey NICO EKO byla vytvořena s cílem zajistit maximální pohodlí během cvičení. Skvělé se hodí pro protahovací cvičení, fitness tréninky, fyzioterapii i pro vykonávání různých ásan. Použití TPE v kombinaci s přírodními materiály o tloušťce 5 mm výrazně zvyšuje kvalitu podložky a poskytuje výjimečné tlumení. Její protiskluzový povrch zajišťuje bezpečnost během cvičení. Podložka NICO EKO neabsorbuje vlhkost, díky čemuž se velmi snadno udržuje v čistotě. Kombinace zvolených materiálů pro výrobu je vhodná i pro alergiky a…. je recyklovatelná!

Pohodlí během cvičení!

Pravidelné cvičení pomáhá odpoutat se od každodenních povinnosti, snížit stres a nastolit vnitřní rovnováhu. Ekologická jóga podložka Spokey NICO EKO vám pomůže zvýšit úroveň vašeho cvičení! Je to nenahraditelný prvek tréninku, který poskytuje velmi dobrou stabilitu a má skvělé protiskluzové vlastnosti. Každodenní trénink už nebude jen rutina, ale stane se vašim potěšením. Podložka na cvičení je vhodná jak pro začátečníky, tak i pro pokročilé sportovce.

Kombinace termoplastické pěny a ekologických surovin

Podložka na cvičení Spokey NICO EKO je velmi stabilní a zajišťuje velmi dobré tlumení nárazů. A to proto, že je vyrobena ze 75 % z TPE a z 25 % ze surovin přírodního původů (rýžové slupky a bambus). Díky tomu je podložka lehčí a zároveň je vhodná i pro alergiky. Podložka má dobré protiskluzové vlastnosti, a hlavně, je ekologická – bezpečná pro životní prostředí.

Parametry:
materiál: 25% přírodní materiál (rýžové slupky, bambus), 75% TPE
poskytuje charakteristický mramorový vzhled produktu a dobře voní
až o 23% snížení CO2
rozměr: 180 x 60 cm
tloušťka: 5 mm
hmotnost: 780 g



V této kategorii výrobků také nabízíme:


HAMSA II podložka pro jógu 4mm

HOME JUNGLE Semišová jóga podložka, 180 x 60 x 0,4 cm

Camper karimatka XPE 2 vrstvy 180 x 50 x 1 cm

Cvičební podložka Yoga Mat Premium 4060




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna