CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



LIGHTMAT Podložka na cvičení, 183 x 61 x 0,6 cm, duhová modrá

0x
 
Kód zboží:103830022
Výrobce:Spokey - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:380 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

LIGHTMAT Podložka na cvičení, 183 x 61 x 0,6 cm, duhová modrá

Podložka na cvičení Spokey LIGHTMAT:

- vyrobena z PVC pěny o tloušťce 0,6 cm, díky čemuž výborně izoluje od země
- pomáhá zvyšovat úroveň každého vašeho tréninku - protiskluzová struktura poskytuje výbornou stabilitu během cvičení
- neabsorbuje vlhkost, díky čemuž se velmi snadno udržuje v čistotě

Podložka na cvičení Spokey LIGHTMAT je nepostradatelným vybavením pro každého, kdo plánuje cvičit doma nebo v posilovně. Protiskluzová, izolující horní vrstva udělá váš trénink ještě pohodlnějším.

Nepostradatelná součást každého tréninku

Podložka Spokey LIGHTMAT je vyrobena tak, aby poskytovala maximální komfort během tréninku. Je vyrobena z PVC pěny o tloušťce 0,6 cm, která významně zvyšuje komfort použití, zejména během cvičení, která vyžadují větší tlumení nárazů. Zajišťuje bezpečnost, a co je nejdůležitější, zabraňuje klouzání na povrchu. Pěnová podložka je měkká a pružná zároveň. Má protiskluzovou strukturu a její čištění je velmi snadné!

Neuvěřitelné pohodlí během cvičení

Podložka na cvičení Spokey LIGHTMAT je nezbytnou součásti vybavení pro ty, kdo plánuji cvičit doma. Je navržena tak, aby během cvičení zajišťovala stabilitu a rovnováhu a zároveň pomáhala zaujmout správnou polohu těla. Skvělé se hodí pro strečink, fitness, fyzioterapii a jógu. Její tloušťka 0,6 cm zajišťuje výbornou izolaci od země, chrání před otlaky a zabraňuje uklouznutí.

Snadno se čistí a nezabírá mnoho místa

To, co odlišuje podložku Spokey LIGHTMAT od ostatních podložek, jsou její vynikající protiskluzové vlastnosti - během cvičení se budete cítit sebejistě a bezpečně! Podložka je vyrobena z pěny, která zajišťuje vysokou pružnost podložky a odolnost proti vlhkosti a mechanickému poškození. Podložka na cvičení LIGHTMAT se také skvělé osvědčí při cvičení se závažím - tvoří ochrannou bariéru podlahy, před těžkým závažím, které by mohlo upadnout a poškodit podlahu během tréninku.

Parametry:
materiál: PVC pěna
rozměr: 183 x 61 cm
tloušťka: 0,6 cm
jednoduše srolovatelná
protiskluzová struktura
popruh pro nošení podložky a usnadnění skladování
hmotnost: 1,2 kg



V této kategorii výrobků také nabízíme:


Ochranná puzzle podložka ONE fitness MP10 zelená-modrá-červená

KODIAK Karimatka XPE/hliník, 180x50 cm modrá

LIGHTMAT II Podložka na cvičení 180 x 60 x 0,4 cm

Akupresurní sada AKM04 černá




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna