CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Carni liquid 120000 mg 1000 ml

0x
D
E
Q
X
V
 
Kód zboží:85131001
Výrobce:Extrifit - pro detail klikněte
Dostupnost:2 dní
 
Cena:410 Kč vč. DPH
 
jahoda-máta
ledový čaj-broskev
malina
mandarinka
mango-ananas
meruňka
mojito
pomeranč-citron
višeň




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Carni liquid 120000 mg 1000 ml

Carni Liquid 120000 mg obsahuje velmi silnou dávku L-karnitin báze (120 g v láhvi, 1200 mg v 10 ml). Karnitin je látka tradičně užívaná mnoha sportovci zejména při redukčních programech. Karnitin působí jako účinný energizér, a to proto, že zlepšuje využití tuků jako zdroje energie (působí jako „přenašeč“ mastných kyselin přes mitochondriální membránu). Tradují se jeho účinky na hubnutí. Pokud držíte dietu a máte dostatek pohybové aktivity, pak Vám může být při redukci tuku účinným pomocníkem. Řada sportovců však o redukci tuku neusiluje, a přesto karnitin užívají právě pro jeho energetizační účinky.

Kulturistický trénink je řadou za sebou jdoucích silových sérií, ale vzhledem k jeho celkové délce jej můžeme považovat za silově-vytrvalostní zátěž, při které již jsou využívány tuky jako zdroj energie, proto je karnitin vhodný i pro kulturisty. Jeho účinky můžete ocenit i v situaci, kdy se cítíte unaveni a potřebujete překonat stagnaci v tréninku.
Složení:
Citron-pomeranč, mandarinka, meruňka, mango-ananas, mojito, jahoda-máta, ledový čaj broskev: voda, L-karnitin báze, kyselina citronová (regulátor kyselosti), aroma, sorban draselný a benzoan sodný (konzervanty), sukralóza (sladidlo).

Višeň, malina: voda, L-karnitin báze, aroma, kyselina citronová (regulátor kyselosti), sorban draselný a benzoan sodný (konzervanty), sukralóza (sladidlo).
Průměrné nutriční informace ve 100 ml výrobku:
Energetická hodnota170 kJ
Sacharidy - uhlohydráty0.2 g
Sůl0 g
Tuky0 g
Z toho cukry0.2 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Bílkoviny - proteiny0 g
Energetická hodnota41 kCal
Obsah ostatních účinných látek ve 100 ml výrobku:
L-Karnitin12000 mg
Dávkování:
Jedna dávka je 10 ml Carni Liquid 120000 mg. Užívejte 10 - 30 ml denně 30 minut před tréninkem, příp. ráno a večer nalačno. Upozornění: Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za škody způsobené nesprávným použitím nebo skladováním. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Po otevření důkladně uzavírejte a spotřebujte do dvou měsíců.

Měrná cena: 41 Kč vč. DPH / 100ml

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Carnitine 100000 carnizone 2 x 1000 ml

Fat burner liquid 500 ml

L-Carnitine 3000 shot 20 x 60 ml

L-Carnitine liquid 500 ml




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna