CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Liposomal L-Carnitine 3000mg 14 x 25ml

0x
I
Z
 
Kód zboží:78031001
Výrobce:Ekolife natura - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:879 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

LIPOSOMAL L-CARNITINE 3000

LIPOSOMAL L-CARNITINE 3000

Tekutý doplněk stravy s obsahem liposomálního L-karnitinu, s cukrem a sladidlem.

Prémiový produkt s obsahem L-karnitinu ve formě originálních tekutých lipozomů. S citrónovou příchutí.

Jedna 25 ml lahvička obsahuje 3000 mg lipozomálního L-karnitinu. Díky použití formy originálních tekutých lipozomů tak Liposomal Carnitine představuje špičku z hlediska využitelnosti obsažené látky tělem. Karnitin má vlastnosti související s transportem lipidů (tuků) do energetických center buněk. Napomáhá tak spalování nadbytečného tuku

Produkty Ekolife Natura obsahují originální Curesupport lipozomy, které jsou ve své kategorii skutečným pojmem, tedy uznávaným originálem a to jak mezi širokou veřejností, tak mezi špičkovými profesionály. Nejvyšší možná funkčnost a kvalita originálních lipozomů Curesupport je ve svých základních verzích prověřena přímo klinickými studiemi [1, 2, 3].

Lipozomální produkty Ekolife Natura jsou exkluzivně vyvíjeny (speciální receptury) a vyráběny přímo na výrobních linkách holandské společnosti Curesupport B.V. (Medical manufacturer), s níž sdílí filozofii maximální možné kvality originálních tekutých lipozomů prověřených klinickými studiemi.

Lipozomy jsou složeny z přírodních fosfolipidů, které jsou základními stavebními kameny všech našich buněk, proto přes jejich stěnu bez problému prostupují tzv. pasivním transportem. Přirozeně se lipozomy vyskytují např. v kolostru a mateřském mléce, kde je maximální absorpce a využitelnost naprosto nezbytná. Z tohoto důvodu se lipozomy profesionálně využívají k přípravě špičkových injekčních aplikací, infuzí a potravinových doplňků.



BIOAKTIVNÍ KARNITIN V LIPOZOMÁLNÍ FORMĚ

Lipozomální forma nabízí vynikající vstřebatelnost. Forma lipozomů výrazně snižuje riziko gastrointestinálních potíží spojených s tradiční suplementací, což je bonus pro všechny věkové kategorie! Karnitin v doplňku je ve formě L-karnitin tartrátu - sloučeniny, kde je karnitin organicky vázaný na kyselinu vinnou. L-karnitin tartrát je z hlediska vstřebatelnosti v těle srovnatelný s volným karnitinem, v organismu se na něj následně štěpí. Lipozomální směs v kombinaci s L-karnitin tartrátem tak nabízí vysoce vstřebatelnou recepturu vhodnou pro každého. Množství čistého L-karnitinu v jedné ampuli je 3000 mg.

Balení: 14 x 25 ml (350 ml)
Složení:
Jedna 25ml lahvička obsahuje: L-karnitin 3000 mg

Složení:
Čištěná voda, L-karnitin tartrát, fruktóza, regulátor kyselosti hydroxid sodný, emulgátor polysorbát 20 a fosfatydilcholin, citronové aroma, konzervant sorban draselný, sladidlo sukralóza.
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
L-Karnitin3000 mg
Dávkování:
Dávkování: Užívejte jednu lahvičku denně, nejlépe 1-2 hodiny před tréninkem nebo před snídaní. Před použitím protřepejte. Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhrada pestré stravy. Skladujte v chladu (max. do 30°C), suchu, mimo dosah dětí. Baleno v ochranné atmosféře.

Měrná cena: 63 Kč vč. DPH / 25ml

V této kategorii výrobků také nabízíme:


L-Carnitin Liquid 100.000mg 1000ml

Carni Shot 3000mg 20 x 60 ml

L-Carnitin ampullen 20 x 25 ml

L-Carnitin 3000 mg gel 60 g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna