CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



L-Carnitine liquid 150000 1 litr

0x
D
Q
E
 
Kód zboží:36031002
Výrobce:Body nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:440 Kč vč. DPH
 
citron
višeň




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

L-Carnitine liquid 150000 1 litr

L-Carnitin liquid pro lepší využitelnost tuků s nejvyšším obsahem 150000mg v 1l. Podporuje detoxikaci jater, mozkovou činnost a kardiovaskulární systém.

L-Karnitin je aminokyselina, která se nachází především v kosterním a srdečním svalstvu. Za normálního stavu si organismus L-karnitin získává z potravy, především z bílkovin živočišného původu. Tělo syntetizuje L-Karnitin v játrech, mozku a ledvinách z Methioninu a Lysinu.
Jeho základní funkcí je podpora důležitých metabolických procesů při přeměně tuků na energii. Je to především přenašeč mastných kyselin, které přenáší do mitochondrií. Zde tyto mastné kyseliny oxidují, přičemž se uvolňuje energie.

Při nedostatku L-karnitinu nebo při zvýšených požadavcích organismu nestačí jen syntéza a je nutno dodat tuto aminokyselinu například v podobě našeho přípravku L-Karnitin.
Složení:
Složení Grapefruit: Filtrování voda, L-Carnitine báze, regulátor kyselosti - kyselina citrónová (E330), konzervant - Sorban draselný (E202), konzervant - Nátriiumbenzoát (E211), aroma grapefruit, regulátor kyselosti - citrát sodný (E955).

Příchuť Citron: Filtrování voda, L-Carnitine báze, regulátor kyselosti – kyselina citrónová (E330), konzervant – Sorban draselný (E202), konzervant – Nátriiumbenzoát (E211), aroma citron, regulátor kyselosti – citrát sodný (E3 (E955).

Příchuť Pomeranč: Filtrování voda, L-Carnitine báze, regulátor kyselosti – kyselina citrónová (E330), konzervant – Sorban draselný (E202), konzervant – Nátriiumbenzoát (E211), aroma orange juicy, regulátor kyselosti – sod3 Sukralóza ( E955).

*Výživové údaje pro příchuť citron.
Průměrné nutriční informace ve 100 ml výrobku:
Energetická hodnota521 kJ
Sacharidy - uhlohydráty0 g
Tuky0 g
Bílkoviny - proteiny15 g
Energetická hodnota122 kCal
Dávkování:
Denní dávka je 15ml, kterou rozdělte do dvou denních dávek. Je možné dávkování upravit v závislosti na vaší hmotnosti. První dávka se užívá ráno před snídaní na lačno a druhá dávka před tělesným cvičením. Upozornění: Doplněk stravy. Před použitím protřepejte. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před mrazem. Po otevření skladujte v suchu, při teplotě do 20°C, pečlivě uzavřené. Neskladujte v chladničce, nízká teplota může změnit vůni. Spotřebujte nejdéle do 6 měsíců od otevření. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nenahrazuje pestrou stravu.

Měrná cena: 44 Kč vč. DPH / 100ml

V této kategorii výrobků také nabízíme:


L-Carnitine liquid 500 ml

L-Carnitine 220000 2 x 500 ml

Carnitine 100000 carnizone 2 x 1000 ml

Carnifresh 850 ml




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna