CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Carnitine 1000 90 tablet

0x
D
Q
E
 
Kód zboží:36032003
Výrobce:Body nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:358 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Carnitin 1000 90 tablet

L-Carnitin zlepšuje využitelnost tuků (mastných kyselin). Tělo je ve větší míře využije (metabolizuje) na energii během jakékoli fyzické zátěže. Podporuje detoxikaci jater, mozkovou činnost a kardiovaskulární systém.

Karnitin je aminokyselina zodpovědná za transport mastných kyselin do mitochondrií buněk. Zde tyto mastné kyseliny oxidují, přičemž se uvolňuje energie a organismus využívá palivo tuk. Další důležitou úlohou L-Carnitinu je podpora detoxikace jater, mozkové činnosti a kardiovaskulárního systému.

L-Carnitin využívají také sportovci se zaměřením na vytrvalost a silovou vytrvalost pro jeho účinky. Chrání sval a snižuje riziko poškození svalů během dlouhých vytrvalostních tréninků nebo závodů a tím oddaluje svalovou únavu a zlepšuje odbourávání laktátu (kyseliny mléčné). Během vytrvalostního tréninku pomáhá organizmu využívat palivo tuk a tak se šetří svalový glykogen, který je potřebný a slouží jako palivo při vyšší intenzitě.
Složení:
L-karnitin tartrát.

Průměrné nutriční informace v 1 tabletě:
Energetická hodnota26.8 kJ
Sacharidy - uhlohydráty0 g
Tuky0 g
Bílkoviny - proteiny0 g
Energetická hodnota6.4 kCal
Obsah ostatních účinných látek v 1 tabletě:
L-Karnitin tartrát1000 mg
Dávkování:
2 tablety denně. Zpravidla první dávka ráno a druhá dávka 30 – 60 minut před sportovním výkonem. V den volna první dávka ráno na lačno a druhá dávka kdykoli během dne, nutno zapít dostatečným množstvím vody. Lze užívat také 2 tablety před tréninkem.

Měrná cena: 4 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Carnitine Arginine Maca 90 kapslí

FatZero L-Carnitine 80 tablet

Mens Carnitine with Arginine 60 kapslí

Acetyl L-Carnitine 100g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna