CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



GPLC booster 90 kapslí

0x
B
S
R
M
O
X
V
 
Kód zboží:02032017
Výrobce:Amix Pro - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:374 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

GPLC booster 90 kapslí

Propionyl-L-karnitin se používá k léčbě bolesti nohou (intermitentní klaudikace) kvůli špatnému krevnímu oběhu (periferní vaskulární onemocnění, PVD). PVD je často způsobena cukrovkou nebo "tvrdnutím tepen" (ateroskleróza). Propionyl-L-karnitin se také používá k léčbě městnavého srdečního selhání (CHF).

Muži se sexuálními problémy s výkonem (erektilní dysfunkce, ED) v důsledku cukrovky nebo špatného oběhu někdy používají propionyl-L-karnitin spolu s léky na předpis. Starší muži, kteří mají příznaky nízké hladiny testosteronu, někdy používají propionyl-L-karnitin v kombinaci s acetyl-L-karnitinem.

Kombinace propionyl-L-karnitinu a acetyl-L-karnitinu se také používá k léčbě syndromu chronické únavy (CFS).

----------------------

Nedávný výzkum ukázal, že krátkodobé podávání glycin propionyl-L-karnitinu (GPLC) významně zvyšuje hladiny metabolitů oxidu dusnatého v klidu a v reakci na reaktivní hyperémii. Neexistují však žádné vědecké důkazy, které by naznačovaly, že taková suplementace zvyšuje výkon cvičení u zdravých, trénovaných jedinců. Účelem této studie bylo prozkoumat účinky GPLC na výkon opakovaných sprintů s vysokou intenzitou stacionárního cyklu s omezenou dobou zotavení u mužů trénovaných na odolnost.

Metody
Ve dvojitě zaslepeném, placebem kontrolovaném, zkříženém designu se dvacet čtyři mužů trénovaných na rezistenci (25,2 ± 3,6 let) zúčastnilo dvou testovacích sezení oddělených jedním týdnem. Testování bylo provedeno 90 minut po orálním požití buď 4,5 gramů GPLC nebo 4,5 gramů celulózy (PL), v náhodném pořadí. Protokol zátěžového testování sestával z pěti 10sekundových sprintů Wingate cyklu oddělených 1minutovými obdobími aktivního zotavení. Vrchol (PP) a střední hodnoty (MP) výstupního výkonu sprintu a procentuálního snížení výkonu (DEC) byly stanoveny na zápas a standardizovány vzhledem k tělesné hmotnosti. Srdeční frekvence (HR) a krevní laktát (LAC) byly měřeny před, během a po pěti sprintech.

Výsledek
Významné hlavní efekty (p < 0,001) byly pozorovány u pořadí sprintů v hodnotách PP, MP, DEC a HR. Byly zjištěny významné hlavní účinky na stav v PP a MP (p < 0,05), s hodnotami napříč pěti sprinty o 2,6 – 15 % vyššími s GPLC. Významné statistické interakce byly detekovány mezi pořadím a stavem pro PP i MP (p < 0,05). Významný hlavní vliv kondice byl na LAC, hodnoty LAC o 15,7 % nižší 4 minuty po cvičení s GPLC (p = 0,09) as GPLC, což vedlo k 16,2 % nižšímu LAC 14 minut po cvičení (p < 0,05).

Závěr
Tato zjištění naznačují, že krátkodobá perorální suplementace GPLC může zvýšit produkci špičkového výkonu u mužů trénovaných na odolnost s výrazně nižší akumulací LAC.
Složení:
Glycin propionyl l-karnitin, látka protispékavá: mikrokrystalická celuloza, želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo: oxid titaničitý), látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
GPLC500 mg
Dávkování:
Užívejte 1 kapsli denně s jídlem. Zapijte dostatečným množstvím vody. Určeno pro zvláštní výživu - vhodné při zvýšené tělesné zátěži, zejména pro sportovce. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Není vhodné pro těhotné ženy a děti. Skladujte v suchu mimo sluneční záření při pokojové teplotě.

Měrná cena: 4 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Carnitine ultra tabs 120 tablet

LCLT L-carnitin 240 kapslí

CarniSyn 60 vegan kapslí

Supreme ALC acetyl l-carnitine 200 g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna