CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Karnitin Taurin 120 vege kapslí

0x
D
E
Q
X
V
 
Kód zboží:08032201
Výrobce:Fitsport nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:297 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Karnitin Taurin 120 kapslí

Osvědčená kombinace L-Karnitinu a Taurinu nyní obohacená o Bromelain v rostlinných kapslích .

Kombinace těchto aktivních látek přispívá k přeměně tuků na energii, přispívá ke zrychlení metabolismu a zajišťuje vitalitu, bdělost a celkově zkvalitňuje fyzickou a psychickou aktivitu lidského organismu.

Karnitin je důležitou součástí energetického metabolismu tuků.

Karnitin existuje ve dvou formách. L-karnitin a D-karnitin. Pouze L-karnitin je pro organismus efektivně využitelný. D-forma má nepříznivou funkci, protože blokuje hlavní funkce správného L-karnitinu v lidském těle a vykazuje toxické účinky.

Karnitin je široce oblíbený díky svému účinku při redukčním tréninku - lze jej doporučit každému, kdo se zaměřuje na redukci nadbytečného tuku a podporu vitality.

Taurin je tělu vlastní látka, která má antioxidační vlastnosti.

Taurin je znám jako neesenciální aminokyselina s unikátním ergogenním účinkem, proto je také obvykle jednou z hlavních složek tzv. energy drinků. Účastní se mnoha fyziologických procesů v lidském těle.

Taurin potlačuje únavu a oddaluje pocit vyčerpání. Řadíme ho mezi neurotransmitery a neuromodulatory. Je důležitý pro správné fungování nervového systému, zlepšuje koncentraci, koordinaci pohybů a pomáhá lepšímu transportu glukózy a aminokyselin do svalových buněk.

Hlavní funkcí Taurinu je podpora fyzické funkčnosti svalové hmoty, a to hlavně prostřednictvím tlumení nadměrné oxidační zátěže vznikající díky nadměrné fyzické námaze. Naše tělo si umí sice Taurin vytvořit samo, ale proces jeho tvorby je velmi náročný a zpomaluje se vlivem stresu a únavy.

Pokud vezmete doplněk s Taurinem před tréninkem, prodloužíte tak značně dobu Vašeho tréninku .

Bromelain je enzym získávaný z ananasu, patřící do skupiny enzymů důležitých pro trávení bílkovin. Díky tomu má příznivý vliv na normální funkci trávicí soustavy.

Díky novému balení produktu do rostlinných kapslí z hypromelozy (HPMC) je produkt vhodný i pro vegany a vegetariány.

Užívání produktu je vhodné nejen pro intenzivně sportující jedince.

Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu.
Složení:
Karnitin Taurin 120 vege caps

L-Karnitin Tartrát, Taurin, rostlinná tobolka z hypromelozy (HPMC), enzym Bromelain, látka protispékavá: Fosforečnan vápenatý, Stearan hořečnatý.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Bromelain100 mg
L-Karnitin tartrát200 mg
Taurin200 mg
Dávkování:
Karnitin Taurin 120 vege caps L-Karnitin Tartrát, Taurin, rostlinná tobolka z hypromelozy (HPMC), enzym Bromelain, látka protispékavá: Fosforečnan vápenatý, Stearan hořečnatý.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


L-Carnitine + Guarana + Taurine 90 kapslí

L-Carnitin 80 tablet

CarniSyn 60 vegan kapslí

Acetyl L-Carnitine 100g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna