CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



LCLT L-carnitin 240 kapslí

0x
D
Q
E
X
V
 
Kód zboží:05032001
Výrobce:Prom In - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:499 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

L-Carnitin tartrate 240 kapslí 750 mg

Karnitin je zcela nepostradatelným pomocníkem pro spalování tělesného tuku.

Stručná charakteristika

Karnitin je zcela nepostradatelným pomocníkem pro spalování tělesného tuku. Nejenom pomocníkem, ale látkou, která je pro oxidaci (spalování) tuků naprosto nezbytná. Bez přítomnosti karnitinu totiž nespálíte jeden, jediný gram tuku!

Karnitin je ovšem látka tělu vlastní a zhruba 25% karnitinu je získáváno vlastní syntézou v játrech. Ale zbylých 75% musí být dodáno potravou a to výhradně živočišného původu. V rostlinných produktech se karnitin nenachází a to může být „kamenem úrazu" pro vegetariány. Z podstaty názvu karnitinu, tedy „caro" neboli maso, vyplývá, co je jeho dominantním zdrojem – tedy červené maso. Milovníci skopového se rozhodně nedostatku karnitinu obávat nemusí – je totiž jeho zdaleka nejvýznamnějším zdrojem. Ale skopové se v našem jídelníčku objevuje pouze výjimečně a ani nepředpokládám, že by tato informace nějak změnila přístup k jeho konzumaci. Ostatní zdroje červeného masa obsahují několikanásobně nižší množství karnitinu než zmíněné skopové. Nedostatkem karnitinu tedy mohou trpět nejenom vegetariáni, ale všichni, kteří vyřadili červené maso ze svého jídelníčku.

Vzhledem k tomu, že při tělesné námaze, zvláště vytrvalostního charakteru, potřeba karnitinu výrazně stoupá, je u sportovců jeho suplementace velmi žádoucí. Nedostatek karnitinu se totiž může stát limitujícím faktorem jejich výkonu. Pokud trpíte nedostatkem karnitinu, jste nuceni jako zdroj energie při vytrvalostní činnosti místo tuku využívat svalový glykogen, jehož zdroje jsou velmi omezené a co hlavně – efekt na spalování tuku je podstatně snížen.

Užívání karnitinu se ovšem zdaleka neomezuje jenom na efekt spalování tuků – i když je to pro nás nejvýznamnější. Karnitin snižuje hladinu laktátů – odpadového produktu při vysoce intenzivní svalové činnosti typické pro kulturistiku a posilování – a tím omezuje svalovou bolest. Podporuje výkonnost srdce, činnost mozku a jater, pozitivně ovlivňuje imunitní systém a v současné době, kdy prudce klesá plodnost mužů je zvlášť zajímavé, že zvyšuje pohyblivost spermií. A nejnovější výzkumy prokázaly, že karnitin zvyšuje počet androgenních receptorů ve svalové buňce – to sice nemá se spalováním tuků nic společného, ale přímo souvisí s vyšší efektivitou testosteronu na tvorbu svalové hmoty. Není to snad již dost důvodů k tomu, aby se suplementace přípravkem L-Carnitin stala nezbytnou součástí Vašeho stravovacího režimu?

Firma Promil pro Vás připravila nový výrobek „L–Carnitin Kapsle", který zcela uspokojí Vaše požadavky v přesně dávkovatelné formě kapslí.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
L-Karnitin tartrát475 mg
Dávkování:
Základem efektu karnitinu je jeho dlouhodobé (několikatýdenní), pravidelné, každodenní podávání v dávkách od 0,5 přes obvyklý 1 gram až po několik gramů (2 – 4 gramy). Výsledky neočekávejte dříve než za 2 – 3 týdny každodenní aplikace.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1tbl



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna