CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Shake 4 Fit & slim 1000 g

1x
D
N
I
Z
 
Kód zboží:02036001
Výrobce:Amix - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:379 Kč vč. DPH
 
čokoláda
jahoda
vanilka




Doporučujeme alternativy:


Shake 4 Fit & slim 500 g




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Shake 4 Fitslim

Shake4 Fit&Slim je velmi populární přípravek, určený pro snadnou přípravu chutného a lehce stravitelného koktejlu, který byl speciálně navržen firmou Amix™.

Shake4 Fit&Slim je nutričně vyvážený a snadno použitelný přípravek, ideální pro zařazení do vašeho jídelníčku, ideálně jako svačina mezi snídaní a obědem a mezi obědem a večeří. Díky snadné přípravě lahodného koktejlu se jedná o v dnešní době velice populární a rychlé “Shake & Go” řešení.
Složení:
obsahuje směs bílkovin vysoké kvality a dostatečné množství kvalitních sacharidů, zajišťujících dostatečný zdroj energie pro vaši fyzickou aktivitu. Shake4 Fit&Slim je jedničkou ve své třídě díky vysokému obsahu kvalitního komplexu několika zdrojů přírodní vlákniny. Maximalizaci pozitivních účinků produktu doplňují bylinný, lipotropní a multienzymový komplex.

•» snadná příprava a delikátní chuť
•» nízký obsah tuku
•» vysoký obsah kvalitní přírodní vlákniny
•» bez aspartamu
Protein Blend (odtučněná syrovátka, ultrafiltrovaný syrovátkový bílkovinný koncentrát, micelární kasein, hydrolyzovaný kolagen), maltodextrin, fruktóza, Litesse®, inulin, psyllium, sojový lecitin, kakaový prášek (pouze u příchutě čokoláda), zahušťovadla: xanthan a guma guar, chitosan, hydrogenfosforečnan vápenatý, aroma, barviva (u příchutě banán – kurkumin, u příchutě jahoda a lesní plody – extrakt z červené řepy), Garcinia Cambogia Extract (50 % HCA) 300 mg, hydrogenfosforečnan draselný, hydrogenfosforečnan sodný, inositol 190 mg, Guggul Extrakt (3%) 150 mg, Guarana Extrakt (22%) 150 mg, DigeZyme® - multienzymový komplex 150 mg (amyláza, celuláza, laktáza, lipáza, bakteriální neutrální proteáza), extrakt ze zeleného čaje 100mg, extrakt z bílé vrbové kůry (salicin) 100 mg, L-Carnitin Tartrát 100 mg, cholin 100 mg, sladidlo: sukralosa (Splenda®), acesulfam K, Citrus Aurantium (synefrin) 10mg Vápník 115 mg (15% DDD *), fosfor 200 mg (25% DDD *), sodík 40 mg, draslík 70 mg * DDD – Doporučená denní dávka

Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1345 kJ
Sacharidy - uhlohydráty53.5 g
Tuky2.2 g
Vláknina10 g
Z toho cukry6 g
Bílkoviny - proteiny20 g
Energetická hodnota317 kCal
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Cholin100 mg
Citrus Aurantium Extrakt10 mg
Digezyme150 mg
Garcínie kambodžská300 mg
green tea exctract100 mg
Guarana extrakt150 mg
Guggul resin extract150 mg
Inositol190 mg
L-Karnitin tartrát100 mg
Salicin - White willow bark100 mg
Dávkování:
Rozmíchejte 1 odměrku Shake4 Fit&Slim ve 250-300 ml studené vody nebo nízkotučného mléka. Použijte mixer nebo šejkr Amix™. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25°C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Potravina určená pro zvláštní výživu. Vhodné pro sportovce a osoby při zvýšeném tělesném výkonu s příchutí a sladidlem.

Měrná cena: 379 Kč vč. DPH / 1kg
Hodnocení zákazníků:
Martina Dolejší
23.11.2022 20:06:20
Tento koktejl je velice lahodny, pomohl mi zhubnout 10 kg za dva měsíce. Jsem velmi spokojená, objednávám další na udržení váhy. Znám všechny příchuťě, doporučuji ochutnat.



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna