CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Bylinky na odvodnění Forte 30 tobolek

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:86138001
Výrobce:Liftea - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:120 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Bylinky na odvodnění Forte 30 tobolek

Veškerá voda v těle tvoří u dospělého člověka přibližně 60 % hmotnosti, přičemž u žen je to o něco méně. Není tedy pochyb o tom, že voda je pro nás velmi důležitá, stejně jako to, aby s ní naše tělo dobře hospodařilo. O správném pitném režimu se dnes mluví velmi často. Méně už se ví o tom, že lze podpořit i normálním vylučování vody z organismu, což může být zajímavé nejen pro ty, kteří s napětím sledují svou tělesnou hmotnost, ale i pro ty, kteří se občas setkají s pocitem těžkých nohou.

Ke správnému vylučování vody z organismu přispívají některé bylinky. Patří k nim kopřiva dvoudomá a jalovec obecný. Výtažky z nich doplňují v doplňku stravy Liftea Bylinky na odvodnění forte ještě výtažky z petržele a břízy bílé. Přípravek je také zdrojem biotinu, který přispívá k normální činnosti nervové soustavy a psychiky, ale i k udržení normálního stavu pokožky a vlasů.
Složení:
Jalovec obecný, Juniperus communis: 140 mg (extrakt z plodu 10:1–14 mg), Kopřiva dvoudomá, Urtica dioica: 100 mg (extrakt z nati 10:1–10 mg), Petržel, Petroselinum crispum: 100 mg (extrakt z nati 10:1–10 mg), Bříza bílá, Betula alba: 50 mg (extrakt z listu 5:1–10 mg), kyselina listová (ve formě folátu): 0,2 mg (100 % DDD*), biotin: (100 % DDD*).
Průměrné nutriční informace v 1 tobolce:
Kyselina listová 0.2 mg
Průměrné nutriční informace v 1 tobolce:
Bříza bílá 50 mg
Jalovec obecný 140 mg
Kopřiva dvoudomá100 mg
Petržel100 mg
Dávkování:
1–2 tobolky denně. Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.

Měrná cena: 4 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Diuretic complex 90 kapslí

Hydro out diuretic 90 kapslí

OK! water out 150g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna