CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Alavis maxima spalovač tuků 40 kapslí

0x
G
I
Z
K
 
Kód zboží:38035001
Výrobce:Alavis - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:526 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Alavis maxima spalovač tuků 40 kapsl

Spalovač tuků obsahuje L-karnitin, kofein a extrakt z papriky s kapsaicinem, který pomáhá snížit příjem kalorií a zvýšit energetický výdej.

- Extrakt z papriky s kapsaicinem: koncentrovaný výtažek z látek, které se přirozeně vyskytují v plodech papriky roční, standardizovaný na obsah kapsaicinoidů min. 2 %. Má schopnost vytvářet teplo v těle, a tím pomáhá urychlit metabolismus jak sacharidů, tak lipidů. Současně potlačuje chuť k jídlu, čím přispívá ke snížení příjmu kalorií. Použitá technologie zapouzdření (mikropeletace) postupně a dostatečně uvolňuje aktivní látku bez žaludečních potíží.

- Kofein v mikroenkapsulované formě zajišťuje jeho pomalé uvolňování a nezatěžuje trávicí trakt. Tato forma je vhodná pro sportovce a osoby s aktivním životním stylem. V 1 kapsli je obsaženo množství kofeinu rovnající se 2-3 šálkům kávy.

- L-karnitin je důležitou součástí řetězce metabolických dějů, které se týkají přeměny mastných kyselin v energii. Tato tělu vlastní látka příbuzná aminokyselinám umožňuje transport mastných kyselin do mitochondrií.
Složení:
Karnitin (L-karnitin-L-tartát) 200 mg, kofein mikroenkapsulovaný (kofein, estery mastných kyselin) 100 mg, plnidlo (hydroxypropylmethylcelulosa), extrakt plodu papriky roční mikropeletovaný (Capsicum anuum L., kapsaicinoidy min 2 %) 100 mg, protispékavé látky (rýžová mouka, stearan horecnatý, talek), modifikovaný kukuřičný škrob, maltodextrin, barvivo (oxid zinečnatý).

Upozornění: Obsahuje kofein (200 mg/2 kapsle).
Upozornění pro alergiky: Obsahuje stopy sóji.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
hydroxypropylmethylcelulosa100 mg
Karnitin tartrát/ carnitine tartrate/200 mg
Kofein100 mg
Dávkování:
Užívejte 2x denně 1 kapsli – ráno a odpoledne nejlépe nalačno. V rámci sportovní činnosti 1 kapsli 30 minut (max 2 hodiny) před tréninkem společně se sacharidy, popř. bílkovinami. Zapijte dostatečným množstvím vody.

Měrná cena: 13 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Vláknina mix 100 tablet

Green tea vege 90 kapslí

HCA calcium garcinia 500 tablet

Pyruvate Ca 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna