CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Fat burner VEGE 60 kapslí

0x
D
E
Q
I
 
Kód zboží:45035008
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:259 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Chitosan 3 x 100 tablet

V současnosti stále více využívaný doplněk stravy, které se získává ze schránek korýšů, a jedná se o nestravitelný polysacharid - vlákninu.

Co je Chitosan: Chitosan je polysacharid, který se získává ze schránek korýšů, jakými jsou krevety, mořští raci a kraby. V současnosti se čím dál tím víc využívá jako výživový doplněk. Jedná se o nestravitelnou látku, která díky své schopnosti vázat v hrubém střevu tuky a blokovat jejich vstřebávání snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Tím také snižuje vysoký krevní tlak a riziko vzniku srdečně-cévních onemocnění. Protože se jedná o přírodní vlákninu, snižuje pocit hladu, zlepšuje funkci hrubého střeva, a tím předchází vzniku onemocnění gastrointestinálního traktu, jako je například rakovina hrubého střeva.

Účinky Chitosanu: Není potřeba nijak zvlášť popisovat to, že dnešní strava je v drtivé většině nadměrně kalorická a tučná a chudá na vlákninu. Avšak navzdory špatným stravovacím návykům můžete snížit kalorickou hodnotu přijímané stravy pomocí dostatečných dávek chitosanu a přispět tak k redukci nadváhy. Jeho nejčastější využití v medicíně je neodmyslitelně spojené se snižováním hladiny cholesterolu v krvi.
Složení:
Chitosan 320 mg, mikrokrystalická celulóza, tobolka (želatina a bílé barvivo: oxid titaničitý)

Upozornění: Není vhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy. Uchovávejte v suchu do 25 °C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením. Jedná se o výživový doplněk – nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Minimální trvanlivost do data uvedeného na etiketě.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Chitosan320 mg
Dávkování:
2 tobolky až 3x denně, 30 minut před jídlem, zapít dostatečným množstvím tekutin

Měrná cena: 4 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Waistline Pro 125g

Super CLA 80 100 tablet

CLA strong 120 kapslí

CLA slim line 30 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna