CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Chitosan + vitamin C 300 kapslí

0x
D
Z
I
 
Kód zboží:44035002
Výrobce:Golden Nature - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:707 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Chitosan + vitamin C 100 kapslí




klikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Chitosan + vitamin C 100 kapslí 2+1

Golden Nature Chitosan + Vitamin C 100 cps.

IDEÁLNÍ KOMBINACE CHITOSANU S VITAMÍNEM C PRO MAXIMÁNÍ EFEKT 450 MG V KAPSLI .

Chitosan patří mezi poměrně novodobé doplňky stravy, ovšem jeho první poznatky byly objeveny zhruba před sto lety a to opět na území Asie konkrétně Japonska. Chitosan je využíván zejména v souvislosti s hubnutím a ztrátou hmotnosti.

Chitosan je typ vlákniny získávané z chitinu, Chitin je bohatě zastoupen ve vnějších schránkách krabů, mušlí, krevet a jiných korýšů. Chitosan se řadí mezi přírodní nestravitelnou vláknina, která dokáže na sebe navázat a absorbovat vysoké množství tuků a to až 6ti násobek své váhy.

Chitosan nezměnitelný prochází trávicím traktem a díky svým vazebným schopnostem absorbuje tuk přijatý z potravy a následně ho odvádí z těla ven.

Golden Nature Chitosan je navíc obohacen o Vitamín C, díky kterému se lépe vtřebává a tím je jeho efekt na hubnutí větší než u jiných Chitosanů.
Složení:
Chitosan 400 mg
Vitamin C - 50 mg (62,5% RHP - Referenční hodnota příjmu)
transparentní želatinová tobolka (hovězí želatina)
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Vitamín C50 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Chitosan400 mg
Dávkování:
Užívejte 2-4 kapsle 1x denně, zapít dostatečným množstvím tekutiny, ideálně před jídlem Upozornění: Doplněk stravy. Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním svitem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování 3 kapsle. Není vhodné kombinovat s alkoholem. Minimální trvanlivost do data uvedeném na obalu. Vyrobeno v ČR.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1cps



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna