CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Super fat burner booster gel 200 ml

0x
D
I
Z
 
Kód zboží:02035035
Výrobce:Amix - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:235 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Gel - Fat Burner men 200ml

FatBurner Men Gel
Tento gel se silně hřejivým účinkem spojuje lipolytické účinky kofeinu (urychlení metabolismu povrchové tukové tkáně) s cíleně vybranými biologicky aktivními zeštíhlujícími látkami, které podporují odbourávání podkožního tuku a zpevnění tkáně pokožky. Intenzivní prohřátí problémových partií podporuje rychlé vstřebání účinných látek obsažených v gelu, stimuluje krevní oběh a urychluje metabolismus podkožních tukových tkání.

Unikátní je vyváženou kombinací Kapsaicinu a Mentolu, díky čemuž vám poskytne dokonale vyváženou kombinaci oteplovacího a zároveň chladivého účinku.

- posiluje mechanismus podpory struktury pokožky
- zlepšuje odvodňování a redukuje zásoby tuku
- zpevňuje a hydratuje pokožku
- zlepšuje prokrvení

Složení:
FatBurner Men Gel obsahuje:Aqua, Alcohol, Ethoxydiglycol, Propylene Glycol, Glycerin, Carnitine, Carbomer, Hedera Helix, Centella Asiatica, Betula Alba, Iodized Hydrolyzed Collagen, Laminaria Digitata, Potassium Iodide, Magnesium Chloride, Fucus Vesiculosus, Aesculus Hippocastanum, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Menthol, Ruscus Aculeatus Extract, Sodium Hyaluronate, Caffeine, Panthenol, Triethanolamine, Capsaicin, Dipotassium Glycyrrhizinate, Methyl Salicylate, Disodium EDTA, Allantoin, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Dávkování:
FatBurner Men Gel Doporučuje se používat ráno a večer po dobu alespoň 8 týdnů. Aplikujte na problematické části těla (břicho, boky, hýždě, ...). Neaplikujte na obličej, intimní oblasti a otevřené rány. Používejte pouze na zdravou, čistou a suchou pokožku. U jedinců s přecitlivělou pokožkou v případě nesnesitelného pálení jemně opláchněte vodou a mýdlem.

Měrná cena: 118 Kč vč. DPH / 0.1l

V této kategorii výrobků také nabízíme:


CLA xtreme 1400 mg 2 x 60 kapslí BIG packet

CLA 1000mg 60 kapslí

OK! fat burn 150g

African mango vege 60 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna