CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Performance women fat loos accelerator 420g

0x
D
E
R
T
 
Kód zboží:80035021
Výrobce:GreenFood nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:443 Kč vč. DPH

Tento výrobek najdete také ve výprodeji za 299 Kč ! Klikněte zde »
 
Mangový juice
Melounový juice
Tangerine juice




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Performance women fat loos accelerator 420g

Extrémně silná směs pro každou ženu, která má chuť bojovat s přebytečnými kily. Složení výrobku bylo "ušito na míru" ženskému metabolismu a potřebám ženského těla s ohledem i na poměr svalů a tuků, který je v ženském těle. Při užívání Women Fat Loss Accelerator doporučujeme zvýšit tělesnou aktivitu alespoň na 45-60 min, alespoň 4 dny v týdnu. Není nutno si vždy pod tělesnou aktivitou představit, běh nebo cvičení v posilovně, ale doporučujeme i rychlou chůzi, která je naprosto dostatečná, pokud bude vykonávána s patřičnou intenzitou.
Vynikající nápoj bez cukru s příchutí šťavnatého ovoce.

Women Fat Loss Accelerator vyhledávají ženy orientované na:
- Zdroj energie
- Zvýšení každodenní vitality
- Kontrolu tělesné hmotnosti
- Podpoření fyzického i duševního výkonu.

L-Carnitin je tělu vlastní látka, kterou si tělo dokáže syntetizovat z aminokyselin L-lysinu, L-methioninu a L-glycinu za přítomnosti vitaminu C, vitaminu B6 a železa. Stačí nízká hladina některé z uvedených látek a vlastní syntéza carnitinu může být nedostatečná. Carnitin je vyhledávaný zejména při redukčních dietách, ale i ve chvílích únavy a psychického vyčerpání.

Beta Alanin je neesenciální aminokyselina, která je prekurozem karnosinu. Během výkonu se ve svalech hromadí metabolity způsobující svalovou únavu – například vodíkové ionty. Karnosin jejich koncentraci snižuje a tím pomáhá oddálit vyčerpání. Beta-alanin tak lze doporučit při dlouhotrvajícím fyzickém výkonu – při posilování, při vytrvalostním i jiném druhu sportu.

Tyrosin je neesenciální aminokyselina, jejíž vlastnosti souvisí se syntézou neurotransmiterů, noradrenalinu a dopaminu. Je proto velmi důležitá pro oblast odolnosti vůči stresu (zejména v dietě), zátěži, pro koncentraci, bdělost a paměť. Lze jej proto doporučit všem sportovcům s nadměrnou psychickou i fyzickou zátěží.

Taurin je sirná aminokyselina s unikátní schopností zvyšovat účinek fyzické nebo duševní činnosti. Hlavní funkcí Taurinu v organizmu je podpora fyzické funkčnosti svalové hmoty, a to zejména prostřednictvím tlumení silné oxidační zátěže, která vzniká díky nadměrné fyzické námaze a přetížení organizmu. Tělo si Taurin umí vytvořit samo, ale proces jeho tvorby je poměrně náročný a zpomaluje se vlivem únavy a stresu. Proto má v daném případě suplementace svůj nezastupitelný význam.

Zelený čaj je významným zdrojem catechinů - povzbuzuje centrální nervovou soustavu, má uklidňující účinek.

Kofein je látka, která má silné stimulační účinky na nervovou soustavu a podporuje spalování tuku. Je vhodný před fyzickým výkonem, pro zvýšení pozornosti a pro odstranění únavy.

Synefrin podporuje metabolismus tuků a pomáhá k redukci tukové tkáně.
Složení:
Juicy Malina: Maltodextrin, L-carnitin (aminokyselina), aroma malina, tyrosin (aminokyselina), taurin (aminokyselina), beta alanin (aminokyselina), regulátor kyselosti - kyselina citronová, barvivo – prášek z červené řepy, extrakt ze zeleného čaje 20%(list), kofein (bezvodý), extrakt z bílé vrby (kůra), protispékavá látka - oxid křemičitý, sladidlo - sukralóza, extrakt ze zázvoru 5%(kořen), synephrine 95% (extrakt citrus aurantium), extrakt z černého pepře.

Juicy Mandarinka: Maltodextrin, L-carnitin (aminokyselina), aroma mandarinka, tyrosin (aminokyselina) taurin (aminokyselina), beta alanin (aminokyselina), regulátor kyselosti - kyselina citronová, barvivo – beta karoten, extrakt ze zeleného čaje 20%(list), kofein (bezvodý), extrakt z bílé vrby (kůra), protispékavá látka - oxid křemičitý, sladidlo - sukralóza, extrakt ze zázvoru 5%(kořen), synephrine 95% (extrakt citrus aurantium), extrakt z černého pepře.

Juicy Mango: Maltodextrin, L-carnitin (aminokyselina), aroma mango, tyrosin (aminokyselina), taurin (aminokyselina), beta alanin (aminokyselina), regulátor kyselosti - kyselina citronová, barvivo – beta karoten, extrakt ze zeleného čaje 20% (list), kofein (bezvodý), extrakt z bílé vrby (kůra), protispékavá látka - oxid křemičitý, sladidlo - sukralóza, extrakt ze zázvoru 5% (kořen), synephrine 95% (extrakt citrus aurantium), extrakt z černého pepře.

Juicy Meloun: Maltodextrin, L-carnitin (aminokyselina), aroma meloun, tyrosin (aminokyselina), taurin (aminokyselina), beta alanin (aminokyselina), regulátor kyselosti - kyselina citronová, barvivo – beta karoten, extrakt ze zeleného čaje 20%(list), kofein (bezvodý), extrakt z bílé vrby (kůra), protispékavá látka - oxid křemičitý, sladidlo - sukralóza, extrakt ze zázvoru 5%(kořen), synephrine 95% (extract citrus aurantium), extrakt z černého pepře.
Obsah ostatních účinných látek v 1 denní dávce:
L-Tyrosin500 mg
Taurin500 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 denní dávce:
Beta alanine500 mg
extrakt z bílé vrby100 mg
Extrakt z černého pepře10 mg
Kofein100 mg
L-Karnitin1000 mg
Synefrin10 mg
zázvorový extrakt20 mg
Dávkování:
1x denně 1 dávku (1 odměrku) rozmíchejte ve 300 ml vody a vypijte nejlépe 30 minut před tréninkem. V den, kdy nemáte tělesnou aktivitu, vypijte 1 dávku nejlépe ráno. Nepřekračujte doporučené dávkování. Upozornění na obale: Doplněk stravy se sladidlem. Obsahuje kofein-není vhodný pro registrované sportovce. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Nevhodné pro děti, mladistvé, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu. Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Měrná cena: 111 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Glucoman 120 kapslí

Fat burner shot without caffeine 20 x 100ml ananas

Extrakt zeleného čaje s EGCG 400 mg 90 rostlinných kapslí

Chitosan + vitamin C 300 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna