CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Pyruvate Ca 100 kapslí

0x
D
Q
E
X
V
 
Kód zboží:53035043
Výrobce:NutriStar - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:246 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Pyruvate Ca 500 kapslí




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pyruvate Ca 100 kapslí

Pyruvát (Pyruvic Acid, Kyselina pyrohroznová), je přirozeným metabolitem sacharidů, který se podílí na tvorbě acetyl-koenzymu A, který tvoří hlavní "palivo" v Krebsově cyklu. Podávání pyruvátu zvyšuje až o 48% odbourávání tuku a o více než 20% zvyšuje výkonnost, zejména vytrvalostního a silově-vytrvalostního typu, a má ochranné antikatabolické účinky na svalovou tkáň. Zvýšené spalování tuku se projevuje i bez cvičení. Minimální denní dávka činí 6-10 g čisté látky, která se přijímá rozdělená do více (3-6) menších dávek během dne. Při dobré snášenlivosti trávicí soustavou je možno přijímat i 30 g denně, což je v praxi popisováno jako účinnější množství. Výrobek se bere asi hodinu před zahájením sport. výkonu, dále v pravidelných dávkách během dne, kdy plná účinnost výrobku se projeví po 5 dnech pravidelného příjmu. Horší tolerance trávicí soustavy se projevuje nevolností nebo průjmem. Větší tolerance se dosáhne příjmem po jídle, nebo dodatečným příjmem vody.

Urychlením metabolického procesu tuků je vytvořena energie, která se využívá pro zvýšení sportovního výkonu. U silivých sportů se využívá hlavně ve fázi rýsovací diety.

Ca-Pyruvát je oblíbeným tzv. spalovačem tuků a je tedy hojně využíván v redukčních dietách.

použitá suroviny v nejvyšší kvalitě
až o 45 % zvýšení spalování tuků
až o 20 % zvýšení výkonu
Složení:
Pyrohroznan vápenatý. Želatinová tobolka.

Nutriční hodnota 100 g (1 tobolky):

Energetická hodnota 1017 (8,95) kJ, 236 (2,07) kcal.
Bílkoviny želatiny 14,77 (0,13) g.
Sacharidy 0 g.
Tuky 0 g.
Organické kyseliny 59,6 (0,52) g.
Pyrohroznan vápenatý 85 (0,75) g.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1017 kJ
Organické kyseliny59.6 g
Sacharidy - uhlohydráty0 g
Tuky0 g
Bílkoviny - proteiny14.77 g
Energetická hodnota236 kCal
Vitamíny a minerály v 1 tabletě:
Vápník120 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
pyrohroznan vápenatý85000 mg
Dávkování:
Nejvyšší doporučená denní dávka dospělí nejvýše 6 tobolek, děti 3 tobolky se nesmí překročit. Stanovené množství se přijímá postupně během dne, zejména 30-60 minut před zvýšeným fyzickým výkonem, v jeho průběhu nebo ihned po jeho skončení, nebo kdykoliv během dne, při horší snášenlivosti lze po jídle. Tobolky se polykají nerozkousané a zapíjejí se dostatečným množstvím tekutiny. Účinnost výrobku se zvyšuje pravidelným déletrvajícím příjmem bez přestávek. Není určeno pro děti do 3 let, při nutnosti omezení příjmu vápníku, při nesnášenlivosti některé z uvedených složek. Ukládat mimo dosah dětí a slunečních paprsků, v suchu a teplotě do 25oC.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1cps



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna