CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



CLA green tea 90 kapslí

0x
D
E
Q
X
 
Kód zboží:83203453
Výrobce:USN - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:482 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

CLA green tea 90 kapslí

CLA Green Tea obsahuje konjugovanou kyselinu linolovou, což je nenasycená mastná kyselina, která mimo jiné přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Produkt je rovněž obohacen o EGCG (pigallokatechingallát), což je bioaktivní polyfenol zeleného čaje.
Složení:
olej ze světlice barvířské 54%, extrakt ze zeleného čaje 32%, jedlá želatina, glycerol, barvivo: oxidy a hydroxidy železa, pitná voda.
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Epigalocatechin(EGCG)150 mg
Kyselina linoleová400 mg
Dávkování:
Užívejte 1 až 2 gelové kapsle 2 až 3 krát denně s jídlem nebo po něm. Upozornění: Nepřekračujte maximální doporučenou denní dávku (6 tablet), užívání větší než doporučené dávky nepřinese lepší výsledky a může naopak vést k nežádoucím účinkům. Přípravek neslouží jako náhrada za pestrou denní stravu. Jako v případě všech výživných programů doporučujeme před užíváním konzultaci s lékařem. Přípravek neslouží k prevenci ani léčbě nemocí či zranění a neměl by být užíván místo léků. Trpíte-li onemocněním jater či užíváte-li medikamenty, konzultujte vhodnost přípravku s lékařem. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C, mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Minimální trvanlivost do (viz EXP) / číslo šarže: viz spodní část obalu. Upozornění pro alergiky: Neobsahuje skořápkové plody, ale je vyrobeno v zařízení na jejich zpracování. Může proto obsahovat stopové množství skořápkových plodů

Měrná cena: 5 Kč vč. DPH / 1cps



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna