CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Lean AF 60 kapslí

0x
D
E
Q
X
 
Kód zboží:99034013
Výrobce:Czech Virus - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:399 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Lean AF 60 kapslí

Hlavní prvek tvoří přírodní směs z Francie Sinetrol®, která obsahuje extrakt z grapefruitu, pomeranče a guarany. Každá šarže je laboratorně testována HPLC metodou pro zajištění standardizovaného obsahu polyfenolů, aby byla dávka vždy stejná, jako byla použita v klinických studiích. Sinetrol® má za sebou více než 10 let výzkumu, aby byla potvrzena jeho funkčnost. Dále jsme přidali L-Karnitin tartrát, který se nachází ve tkáních, které používají mastné kyseliny jako palivo, což se hodí jak do redukce hmotnosti, tak ke zlepšení regenerace. To vše podporuje BioPerine® se standardizovaným obsahem piperinu, který v našich produktech používáme více než 8 let a zlepšuje absorbci ostatních látek .
Složení:
Sinetrol® Xpur C [(pomerančový extrakt Citrus aurantium var. dulcis, grepový extrakt Citrus grandis, extrakt z červeného pomeranče (citrus sinensis L. Osbeck), jádra z guarany (Paulinia cupana L.) – obsahuje přirozeně kofein], L-Carnitin tartrát, veganská kapsle HPMC, plnidlo (rostlinný stearan hořečnatý), Bioperine® (extrakt z černého pepře, 95% piperinu).

Vyrobeno v závodě zpracovávajícím mléko, vajíčka, sojové boby, korýše, rybí olej, ořechy.
Aminokyseliny v 1 denní dávce:
Bioperine5 mg
L-Karnitin tartrát500 mg
Sinetrol630 mg
z toho kofein20-25 mg
Dávkování:
Užijte 1 kapsli 2x denně s jídlem a zapijte dostatečným množstvím vody. Nedoporučujeme překračovat dávku 2 kapslí denně. VAROVÁNÍ: Uchovávejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Po otevření spotřebujte do 30 dnů. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. NIKDY NEPŘEKRAČUJTE DOPORUČENOU DÁVKU! Před užíváním se vždy poraďte se svým ošetřujícím lékařem!

Měrná cena: 7 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Set na hubnutí a stimulaci Synephrine + Caffeine + Green tea 220 kapslí

Thermaxx fat burner 90 kapslí

Phedra Cut LIPO X 80cps

Lipotropic fat burner 200 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna