CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Synephrine Max 200 kapslí

0x
D
E
Q
X
 
Kód zboží:99034011
Výrobce:Czech Virus - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:271 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Synephrine Max 200 kapslí

Synephrine Max 200 kapslí

je produkt se standardizovaným obsahem synefrinu (10 mg v kapsli = nejvyšší legislativou povolené množství v ČR!). Tento přírodní extrakt pochází z kůry hořkého pomeranče, jedná se tedy o přírodního pomocníka při redukci váhy. Synefrin působí termogenicky, dokáže tedy potencionálně zvýšit výdej energie.

Synefrin je sloučenina podobná efedrinu. Může pomoci zrychlit metabolismus zvýšením lipolýzy a bazální metabolické rychlosti. Tyto účinky nejsou závislé z větší části na stravě, logicky je však při užívání synefrinu vhodné dodržovat dietu, aby se dostavil pozitivní výsledek. Oproti zakázánému efedrinu je synefrin bezpečný. V zahraničí je povolena vyšší dávka, než 10 mg/den (V ČR maximální povolená dávka), běžně se užívá 30 mg synefrinu bez jakýchkoliv negativních účinků

Synefrin funguje synergicky s kofeinem, je tedy vhodné produkt Synephrine Max kombinovat s Caffeine Max!

Co je v produktu Synephrine MAX?

Citrus Aurantium (hořký pomeranč) 10:1 extrakt

Další látky: Stearan hořečnatý, Želatinová kapsle (barvivo kapsle: Oxid titančitý)
Složení:
Synephrine Max 200 kapslí

obsahuje: Citrus Aurantium (hořký pomeranč) 10:1 extrakt, Stearan hořečnatý, Želatinová kapsle (barvivo kapsle: Oxid titančitý).
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Extrakt Citrus aurantium 250 mg
Synefrin10 mg
Dávkování:
Synephrine Max 200 kapslí Užijte 1x kapsli denně před cvičením a zapijte dostatečným množstvím vody. Nepřekračujte 1 kapsli denně!. Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek vyroben v závodě zpracovávajícím mléko, vajíčka, sojové boby, korýše, rybí olej, ořechy. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Po otevření spotřebujte do 1 roku. Výrobek neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. NIKDY NEPŘEKRAČUJTE DOPORUČENOU DÁVKU! Před užíváním se vždy poraďte se svým ošetřujícím lékařem! Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Upozornění na alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy jiných druhů ořechů, arašídů, sezamu, vajec, lepku, korýšů, oříšků a zbytky skořápkových plodů.

Měrná cena: 1 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Set na hubnutí a stimulaci Synephrine + Caffeine + Green tea 220 kapslí

Thermaxx fat burner 90 kapslí

Phedra Cut LIPO X 80cps

Lipotropic fat burner 200 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna