CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Thermaxx fat burner 90 kapslí

0x
D
E
Q
X
 
Kód zboží:33034011
Výrobce:Maxxwin - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:223 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Thermaxx Fat Burner 90 kapslí

THERMAXX FAT BURNER obsahuje jedinečnou kombinací látek. L-karnitinje non-esenciální aminokyselina, která usnadňuje přenos mastných kyselindomitochondriálnímembrány a jejich přeměnu na buněčnou energii. Synephrin, kofein a salicin (extrakt z kůry Bílé vrby) a extrakt ze zeleného čaje-mají široké využití v tradiční čínské medicíně. BioPerine® je přírodní patentovaný produkt , který má zlepšit vstřebávání výživných látek (www.bioperine.com), Chrom 3+, který přispívá k normálnímu metabolismu makroživin a k udržení normální hladiny glukózy v krvi. THERMAXX FAT BURNER je určen především pro tvrdě a intenzivně trénující jedince, ale díky svému bezpečnému a pečlivě vyváženému množství látek v jedné tobolce je vhodný i pro ženy.
Složení:
Green tea extrakt – extrakt zeleného čaje (standardizovaný obsah 50 % polyfenolů), L- karnitin tartrát, transparentní želatinová tobolka, kofein bezvodý, Extrakt kůry Bílé vrby – White Willow Bark (obsah 50% salicinu), protispékavé látky: fosforečnan vápenatý E341, stearát hořečnatý E 470b, extrakt kořene zázvoru – Ginger extrakt, extrakt citrus aurantium (obsah 98% synefrinu), extrakt černého pepře BioPerine® (obsahuje Piperin), Chlorid Chromitý.
Průměrné nutriční informace v 1 tobolce:
Chrom100 mcg
1 tableta obsahuje:
Extrakt z černého pepře5 mg
Extrakt z kůry bílé vrby50 mg
Extrakt ze zeleného čaje200 mg
Kofein100 mg
L-Karnitin tartrát150 mg
Synefrin5 mg
Extrakt kořene zázvoru10 mg
Dávkování:
2 tobolky denně ráno nebo ½ hodiny před výkonem. Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nepřekračujte doporučené dávkování. Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


X-Fat® Thermogenic Fat Burner 90cps

Lean Solution 180 tablet

Synephrine thermo 3 x 120 tablet

Dynasyn high definition 120 kapslí NEW STRONGER




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna