CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Thermo Caps + Sinetrol 120 kapslí

0x
S
D
E
Q
X
V
 
Kód zboží:64034001
Výrobce:Energy Body - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:591 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Thermo Caps + Sinetrol 120 kapslí

Termogenní směs silných a účinných stimulátorů, vhodné pro aktivní sportovce a jedince zaměřené na intenzivní odbourávání tuku a okysličování organismu. Produkt obsahuje směs extraktů z citrusových plodů Sinetrol® s polyfenoly, u nichž byla vědecky ověřena účinnost.

Francouzská studie: Směs citrusových polyfenolů podporuje redukci tělesného tuku, zmírňuje zánětlivost a napomáhá okysličení organizmu.

Směs extraktů z grepu, červeného i klasického pomeranče a guarany prokazatelně podporuje redukci břišního tuku (pozor – nejedná se o synefrin). Francouzský vědecký tým prokázal tento fakt ve studii porovnávající účinky placeba a přípravku Sinetrol-XPur, který tyto extrakty obsahuje.

Sinetrol pomohl ke zmenšení obvodu břišní stěny o 5,71%, zatímco placebo jen o 1,56%. Podobně příznivé byly i další výsledky – snížení obvodu pasu v průměru o 4,71% a tuku o 9,73% u Sinetrolu, zatímco u placeba jen o 1,35% a 3,18%.
Účastníci studie užívali Sinetrol-XPur dvakrát denně po 12 týdnů bez jakýchkoli nežádoucích vedlejších efektů. Stále je však zapotřebí dalšího výzkumu, který by prohloubil mechanismy fungování přípravku a potvrdil jeho efektivitu i během delšího období,“ komentovali výsledky francouzští vědci.

Výzkum probíhal po 12 týdnů formou dvojitě slepé studie s 95 účastníky rozdělenými na skupinu užívající Sinetrol-XPur a skupinu užívající placebo. Obě danou látku konzumovali dvakrát denně spolu s běžným jídlem. Šlo o Francouze ze střední třídy žijící v Paříži nebo v jejím okolí ve věku mezi 22 a 45, s BMI mezi 26-29,9 kg/m2.

Extrakt o hmotnosti 450 mg byl připraven tak, aby obsahoval nejméně 90% polyfenolů (konkrétně katechinu), nejméně 20% flavonolů (konkrétně naringinu) a mezi 1% a 3% přírodního kofeinu.

Studie se také sekundárně zaměřovala na krevní tlak, srdeční frekvenci, lipidový profil (hladinu cholesterolu, HDL, LDL, TG, ApoA1, ApoB), glukózu a hemoglobin A1c (HbA1c), funkci ledvin (sodík, draslík, moč a kreatinin), známky zánětu (fibrinogen a CRP), funkci jater (alanin, alanin-aminotransaminázu, aspartát-amino transaminázu, gamma-glutamyltranspeptidázu a kreatin fosfokinázu) a okysličení organismu (SOD, MDA a GSH).
Složení:
Extrakt z citrusu a guarany (26,6 %), extrakt ze zeleného čaje, obal kapsle hydroxypropylmethylcelulóza, barviva (oxidy železa, oxid titaničitý), L-karnitin (14,8 %), plnidlo mikrokrystalická celulóza, kofein 5,9 %, protispékavé látky (hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý).

S vysokým obsahem kofeinu 214 mg/4 kapsle. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Extrakt ze zeleného čaje400 mg
Kofein107 mg
L-Karnitin250 mg
Sinetrol450 mg
z toho EPA200 mg
z toho kofein7 mg
z toho polyfenolů392 mg
Dávkování:
4 kapsle denně. Zapijte 2 kapsle dostatečným množstvím tekutiny před snídaní a 2 kapsle odpoledne mezi jídly. Neužívejte produkt s alkoholem! Upozornění: Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí a přímého slunečního záření. Skladujte v suchu a chladu. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje vyváženou a pestrou stravu a zdravý životní styl.

Měrná cena: 5 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Set na hubnutí a stimulaci Synephrine + Caffeine + Green tea 220 kapslí

Thermaxx fat burner 90 kapslí

Phedra Cut LIPO X 80cps

Lipotropic fat burner 200 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna