CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Thermo XTR Fat Burner 90 kapslí

0x
S
D
E
Q
X
V
 
Kód zboží:02034013
Výrobce:Amix Performance - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:482 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Thermo XTR Fat Burner 90 kapslí

Thermo XTR Fat Burner 90 kapslí

Doplněk stravy. 90 kapslí. Obsahuje kofein – není vhodné pro děti a těhotné ženy. (Obsah kofeinu - 204 mg ve 3 kapslích). Čisté množství: 65,2 g.

Performance Thermo XTR Fat Burner je doplněk stravy určený k podpoře udržení tělesné hmotnosti. Obsahuje 7 účinných látek jako je Sinetrol® XPUR, extrakt ze zrn zelené kávy, Guarany, kofein, Synephrinu, Salicinu a BioPerine® - extraktu z černého pepře.
Složení:
obsahuje ve 3 kapslích: SINETROL® XPUR (extrakt z hořkého pomeranče /citrus aurantium/, extrakt z grepu /Citrus grandis/, extrakt z červeného pomeranče /Citrus sinensis L. Osbeck/, guarana /extrakt ze semen paulinie nápojné/); želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo: oxid titaničitý); extrakt ze semen zelené kávy, Guarana extrakt 22% (extrakt ze semen paulinie nápojné), extrakt z kůry bílé vrby (15% salicinu), Kofein, stabilizátor: hydroxypropylmetylcelulóza (Methocel®); látky protispékavé: stearan hořečnatý, oxid křemičitý; extrakt z hořkého pomeranče (citrus aurantium, 95% synephrinu), Extrakt z černého pepře (BioPerine®).
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Bioperine1.67 mg
Extrakt z Guarany66.67 mg
Extrakt z hořkého pomeranče3.33 mg
Extrakt z kůry bílé vrby66.67 mg
Extrakt ze zrn zelené kávy100 mg
Kofein53.33 mg
Sinetrol300 mg
Dávkování:
Denní dávka jsou 3 kapsle asi 45 min před fyzickou zátěží. Zapijte dostatečným množstvím vody. Upozornění: Nevhodné pro děti a mládež do 18 let, těhotné a kojící ženy a osoby citlivé na kofein. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Konzumaci tohoto doplňku stravy byste měli konzultovat se svým ošetřujícím lékařem. Skladujete v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Pozor! Obsahuje kofein, není vhodné pro registrované sportovce. Nekonzumujte méně jak 4 hodiny před spaním! Upozornění na alergeny: Produkt může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji, lepku a korýšů.

Měrná cena: 5 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Set na hubnutí a stimulaci Synephrine + Caffeine + Green tea 220 kapslí

Thermaxx fat burner 90 kapslí

Phedra Cut LIPO X 80cps

Lipotropic fat burner 200 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna