Portugalská rodinná firma Aveiro si zakládá nejen na vynikající chuti masa, ale i na snižování podílu rtuti v rybách, ručním zpracování a udržitelnosti rybího chovu. To proto jsou tyto filety velmi chutné a snadno stravitelné. Ať už jste vášnivým degustátorem všeho dobrého, anebo vám jde jen o kvalitní, přírodní bílkoviny, nemůžete si laskominu v podobně portugalského tuňáka pruhovaného nechat uplavat.
Jak si nejlépe přestavit co je Ventresca? Jedná se o to nejlepší z tuňáka, jako je svíčková z hovězího. Přesněji jde o naprostou delikatesu masa ze slabin tuňáka, které obsahuje více tuku a díky tomu je o mnoho chutnější.
Maso, stejně jako u všech našich tuňákových konzerv, pochází z tuňáka pruhovaného. Tento druh tuňáka obsahuje mnohem méně rtuti a stává se tak zdravějším pro lidský organismus. Jedná se o část slabin z tuňáka, jež patří mezi naprostou delikatesu, která má velmi šťavnatou, ale zároveň křehkou strukturu. Tuňák je naložen v olivovém oleji.
Adresa: Empresa de Pesca de Aveiro, SA, Avenida Dos Bacalhoeiros N84, 3830-553 Gafanha