CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Electrolyte Powder 20x5g (100g)

0x
I
Z
K
R
 
Kód zboží:73057009
Výrobce:Puhdistamo - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:358 Kč vč. DPH
 
lemon lime
mango orange




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Electrolyte Powder 20x5g (100g)

Elektrolyytti - Jauhe je nápoj s obsahem hlavních minerálů - hořčíku, vápníku, sodíku, draslíku + více než 80 dalších minerálů a stopových prvků přirozeně přítomných v mořské soli Guerande. Mimo to obsahuje doplněk také OptiMSM®, superčistou organickou síru.

Při intenzivním výkonu dochází k nadměrnému pocení a tím i ke ztrátám důležitých elektrolytů.
Elektrolyty jsou minerály, které v těle umožňují šíření elektrických impulsů potřebných pro řízení mnoha biologických procesů. Mimo to se také účastní vzniku buněčné energie.

Při jejich nedostatku může docházet k poklesu výkonu a únavě, při intenzivním výkonu je tedy vhodné je tělu v dostatečném množství dodávat.

Sodík (Mořská sůl Guerande) je základ doplňku z velmi kvalitní nerafinované mořské soli Guerande, která obsahují další desítky stopových prvků. Draslík, vápník, hořčík - nezbytné minerály pro kvalitní hydrataci během výkonu nebo kdykoli při nadměrném pocení. Spolu se sodíkem je nezbytné přijímat i tyto minerály, zejména kvůli rovnováze v tzv. sodno-draselné pumpě.
Vitamín C je šetrný k žaludku, má vlastnosti související s oxidativním stresem. OptiMSM® - organická síra nejvyšší farmaceutické kvality v patentované formě. OptiMSM prochází až čtyřmi destilacemi, která zaručují absolutní čistotu výsledné látky, jde o 100% MSM.
Složení:
Methylsulfonylmethan (OptiMSM®), Guérande mořská sůl, regulátor kyselosti kyselina jablečná, glukonan draselný, jablečnan hořečnatý, hydrogenuhličitan draselný, L-askorbát vápenatý, přírodní aroma, koncentrát ze světlice barvířské, citronový koncentrát, sladidlo steviol-glykosidy.
Nutriční informace v jedné dávce:
Draslík180 mg
Hořčík63 mg
Vitamín C150 mg
Sodík430 mg
Vápník16 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
Chloridy650 mg
MSM – methylsulfonylmethan1400 mg
Dávkování:
Užívejte 5 g (1 sáček) 1-4 x denně, rozpusťte v 500 ml vody.

Měrná cena: 358 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Professional isotonic powder 600 g

Electrolyte Worx 300g jablko

Electrolyte Powder 120g red berries

Isomix 735 g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna