CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Super Electrolytes 360g

0x
P
K
I
Z
X
V
 
Kód zboží:59052111
Výrobce:Leader performance - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:414 Kč vč. DPH
 
fruity lemon




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Super Electrolytes 360g

Po tvrdém tréninku se zapotíte. Během cvičení se z těla ztrácí tekutiny a spolu s nimi také důležité elektrolyty (ionty) - minerály nesoucí elektrický náboj nezbytné pro činnost organismu. Super Electrolytes je navržený tak, aby doplnil všechny potřebné minerály a stopové prvky. Obsahuje draslík, hořčík a sodík v citrátových formách a mořskou sůl Guérande dodávající kromě sodíku také spektrum stopových prvků.

Přednosti produktu v bodech:
- Profesionální sportovní výživa
- Iontový nápoj s elektrolyty (ionty) a mořskou solí Guérande
- Obsahuje draslík (citrát draselný), hořčík (citrát hořečnatý), sodík (citrát sodný) a vitamín C
- Pro efektivní hydrataci během náročného výkonu
- Podpora regenerace a tréninkových výsledků

Draslík je významný pro normální činnost nervové soustavy, svalů (včetně srdce) a k udržení normálního krevního tlaku. Vyrovnává rovněž účinky nadměrného příjmu sodíku.
Hořčík je jedním z nejdůležitějších prvků. Napomáhá k udržení kostní hmoty, zubů a svalů, kde je hojně v organismu zastoupen, přispívá k normální činnosti nervové soustavy a psychické činnosti, snižuje míru únavy a vyčerpání. Napomáhá také k elektrolytické rovnováze, která hraje důležitou roli ve vyváženém příjmu tekutin a roztoků solí a minerálních látek.
Sodík umožňuje kyslíku a živinám procházet buněčnými stěnami tam i zpět a je nezbytný pro správnou funkci svalů a nervů. Podporuje také správnou funkci ledvin a zvyšuje rozpustnost vápníku, čímž snižuje riziko tvorby ledvinových kamenů.
Vitamín C snižuje riziko chronických onemocnění, může pomoci při vysokém krevním tlaku, snižuje riziko srdečních onemocnění, pomáhá předcházet záchvatům dny, pomáhá předcházet nedostatku železa a hlavně posiluje imunitu.
Složení:
Mořská sůl (Guérande), regulátor kyselosti (kyselina citrónová, kyselina jablečná), citrát draselný, hořečnaté soli kyseliny citrónové, vitamín C (kyselina L-askorbová), aromata, citrát sodný, barviva (kurkumin, betanin), sladidlo sukralóza, protispékavá látka (oxid křemičitý), nízkotučné kakao.
Nutriční informace v jedné dávce:
Draslík169 mg
Hořčík65 mg
Vitamín C130 mg
Sodík378 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
Chloridy573 mg
Dávkování:
Smíchejte jednu dávku 3 g (1 lžička) se 3 dl studené vody v šejkru nebo láhvi na pití. Denní dávka je 6 g, rozdělená do dvou dávek. Během silových tréninků lze nápoj konzumovat jako takový nebo společně s jinými nápoji. Při použití při vytrvalostních sportech můžete prášek smíchat se sportovním nápojem. Užívejte během tréninku.

Měrná cena: 104 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Enervit isotonic drink G sport 840 g

Isostar endurance + energy sport drink 790g tropical

Jet Power 700 g fantasy

Isotonic Hydration 1230 g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna