CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Isodrink 500 g

0x
K
P
E
 
Kód zboží:17052001
Výrobce:Volchem - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:347 Kč vč. DPH
 
citron




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Isodrink 500 g

Rehydratující nápoj s kukuřičným maltodextrinem, hořčíkem, sodíkem, draslíkem, chloridem, hydrogenuhličitanem a vitaminem C. Při delším cvičení pomáhá kontrastovat hlavní faktory spojené s nástupem únavy, což umožňuje zlepšit výkon a obnovit ztracené soli.

Minerální soli

Ty jsou indikovány při přípravě izotonických energetických nápojů pro rychlé a účinné doplnění nejdůležitějších ztracených solí, což umožňuje rychlé zotavení v podmínkách, jako je:
- hojné pocení
- mírná dehydratace

Pití minerálních solí ISODRINK před, během a po delším tréninku s intenzivním svalovým výkonem kontrastuje s hlavními faktory, které se podílejí na nástupu únavy, což vám umožní zlepšit výkon.

ISODRINK je založen na glukosových polymerech (kukuřičný maltodextrin), které indukují vysokou glykemickou odezvu a jsou vhodné pro vytrvalostní sporty a fruktózu. Jsou integrovány s hlavním elektrolytem (hořčíkem, sodíkem, draslíkem, chloridem a hydrogenuhličitanem) a vitamínem C.

- Sodík se aktivně podílí na transportu glukózy. Je důležité při léčbě dehydratace, protože pomáhá udržet vodu
- Draslík pomáhá udržovat svalové a neurologické funkce na normální úrovni. Molární poměr sodíku a draslíku je v souladu s doporučením Světové zdravotnické organizace (WHO) pro standardy pro orální rehydrataci (ORS) (= 4,5)
- Hořčík působí pozitivně na udržení rovnováhy elektrolytů a energetického metabolismu, nervového přenosu, syntézy proteinů, svalové kontrakce včetně srdečního svalu a snížení únavy a únavy
- Chloridy a bikarbonáty doplňují hlavní extracelulární anionty spotřebované pocením a neutralizací kyseliny mléčné
- Vitamin C má ochranný účinek na proteiny, včetně kolagenu v kloubech, které jsou vystaveny intenzivnímu úsilí, a lipidů z oxidačního poškození. Umožňuje normální fungování nervového a imunitního systému během extrémního fyzického cvičení a po něm, pomáhá vstřebávání železa, podstatné složky hemoglobinu a normálního energetického metabolismu při intenzivním fyzickém cvičení.
Složení:
Fruktóza, kukuřičný maltodextrin, kyselina citronová, kyselina vinná, hydrogenuhličitan sodný, chlorid sodný, chlorid draselný, uhličitan horečnatý, vitamín C, přírodní barvivo: beta karotenu E160a (pouze v příchutích oranžová a broskvová), aroma.

Upozornění: Neobsahuje lepek, vlákninu, konzervační látky, barviva a umělé sladidla.

*Výživové hodnoty pro příchuť broskev.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1587 kJ
Sacharidy - uhlohydráty88.3 g
Z toho cukry70 g
Bílkoviny - proteiny0 g
Energetická hodnota373 kCal
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Draslík280 mg
Hořčík93300 mg
Vitamín C167 mg
Hydrogenuhličitan vápenatý - HCO31100 mg
Sodík770 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Chloridy930 mg
Glukózové polymery18300 mg
Dávkování:
Připravte izotonický roztok rozpuštěním obsahu 60 g v jednom litru (1000 ml) nebo 1 lžíci prášku (7,5 g) ve 125 ml vody. Nápoj musí být konzumován do 24 hodin nebo do 3 dnů, pokud je uchováván v chladničce. Jak používat: 1 až 4 dávky 30 g denně. Před cvičením: 1 - 2 drinky (125 - 250 ml). Během cvičení: 1 - 2 loky každých 15 - 30 minut v závislosti na povětrnostních podmínkách a intenzitě úsilí. Po cvičení: 2 - 4 sklenice (250 - 500 ml).

Měrná cena: 69 Kč vč. DPH / 100g






Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna