CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Isotonic Hydration 300g

0x
P
K
I
Z
X
V
 
Kód zboží:65052042
Výrobce:High5 - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:283 Kč vč. DPH
 
černý rybíz
tropical




Doporučujeme alternativy:


Isotonic Hydration 1230 g




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Isotonic Hydration 300g

High 5 Isotonic Hydration je sypká směs na přípravu isotonického nápoje s vysokým obsahem sacharózy a dextrózy. Správně připravený nápoj kromě energie doplní také nejzásadnější elektrolyty jako je sodík, draslík, hořčík a vápník, které jsou nezbytné doplňovat při dlouhotrvající a intenzivní pohybové aktivitě. Mikroživiny jsou navíc v alkalizujících formách, neutralizujících Ph při tréninku v anaerobním pásmu.

Isotonic hydration neobsahuje sladidla umělého původu jako je acesulfaam, nebo sukralóza, najdeš v něm pouze přírodní cukry. Obsažená sacharóza navíc obsahuje jednu molekulu fruktózy. Výsledný poměr tedy odpovídá novým poznatkům sportovní vědy, kde se doporučuje do iontového nápoje zařadit zdroj rychlé energie typu, který nepřesytí glukózové přenašeče.

Do produktu jsou také přidána post-biotika Saccharomyces Boulardi, Kluyveromyces Marxianus = totožná jako probiotika, pouze vyvinutá do dospělosti a tepelně upravená pro okamžitý efekt pro podporu trávení.

Lze konzumovat před, nebo během výkonu. Jedna doporučená denní dávka odpovídá energetickému ekvivalentu dvou porcí vařených těstovin. Nápoje mají skvělou chuť a výbornou stravitelnost.
Složení:
Sacharóza, dextróza, přírodní aromata, kyselina (kyselina citrónová a jablečná), citrát sodný, glukonát vápenatý, citrát draselný, citrát hořečnatý, mořská sůl, tepelně upravená mikroflóra (Saccharomyces Boulardi, Kluyveromyces Marxianus).

Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy lepku, vajec a mléka.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1581 kJ
Sacharidy - uhlohydráty93 g
Sůl2 g
Tuky0 g
Z toho cukry84 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Bílkoviny - proteiny0 g
Energetická hodnota372 kCal
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Hořčík83 mg
Sodík800 mg
Vápník120 mg
Dávkování:
Smíchejte 1 odměrku (cca 30 g prášku) s 500 ml vody a promíchejte. Užívejte během tréninku. Balení obsahuje 10 dávek. Upozornění: Může obsahovat stopy lepku, vajec a mléka. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí.

Měrná cena: 94 Kč vč. DPH / 100g



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna